Home»Muzika»Tačno godinu dana da se skupe pare za put do Beča… Rage Against the Machine otkrili nove datume evropske turneje

Tačno godinu dana da se skupe pare za put do Beča… Rage Against the Machine otkrili nove datume evropske turneje

7
Shares
Pinterest Google+
Rage Against The Machine/Photo: facebook@RATM
Rage Against The Machine/Photo: [email protected]

Rage Against the Machine su za ovu godinu najavili veliku povratničku turneju pod nazivom “Public Service Announcement”, na kojoj je trebalo da ih prate Run the Jewels, ali zbog korona virusa sve je, naravno, odloženo.

bend je nedavno objavio nove datume američke turneje, a sada su otkrili i nove datume evropskog dela turneje. Kreću 28. avgusta s Leeds Festivala u Lidsu u Engleskoj, dva dana kasnije su na Reading festivalu, a potom prvog dana septembra sledi nastup na Paris Rock En Seine Festivalu. 4. 9. su u na Dublin Electric Picnic festivalu, 6. 9. na berlinskoj Lollapaloozi, a celu turneju završavaju u arenama. 8. septembra su u praškoj O2 Areni, 10. septembra u Tauron Areni u Krakovu, a 12. septembra u Wiener Stadthalleu u Becu.

Naravno, sve kupljene ulaznice važe i za nove datume, a oni koji nisu zadovoljni time mogu da dobiju povrat novca tamo gde su ulaznice i kupili.

Previous post

U2 za 20. godišnjicu najavili reizdanje albuma "All That You Can't Leave Behind"

Next post

Upoznajte Bili Ajliš... Vodič za fanove u našim knjižarama od 15. septembra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *