Home»Film»Park iz doba džeza… Ovako zvuči kad Džef Goldblum i Sem Nil zapevaju na snimanju nastavka čuvenog filma

Park iz doba džeza… Ovako zvuči kad Džef Goldblum i Sem Nil zapevaju na snimanju nastavka čuvenog filma

4
Shares
Pinterest Google+
Sem Nil i Džef Goldblum/Photo: printscreen
Sem Nil i Džef Goldblum/Photo: printscreen

Džef Goldblum i Sem Nil glumili su 1993. godine u filmu “Park iz doba Jure” Stivena Spilberga. Čak 27 godina kasnije oni će reprizirati svoje uloge dr. Jana Malkolma i dr. Alana Granta zajedno sa Lorom Dern koja se vraća kao dr. Eli Satler. Njih troje glumiće u filmu “Svet iz doba Jure: Dominion” koji se upravo snima i u kojem glavne uloge imaju Kris Prat i Brus Dalas Hauard.

U pauzama snimanja Sem Nil i Džef Goldblum našli su vremena da zapevaju uz klavir pa je Nil na Twitteru objavio kako to izgleda kada njih dvojica pevaju jazz klasik “I Remember You”. Ništa čudno, s obzirom na to da Goldblum nije samo glumac, već i jazz muzičar koji je objavio dva albuma i prošle godine nastupio na koncertu u Glastonburyju.

 

Iako se isprva smatralo kako njih troje neće imati velike uloge u filmu “Jurassic World: Dominion”, upravo je Nil objavio kako u novom filmu imaju značajne uloge dodajući kako je jedina razlika u tome što neće moći da trče tako brzo kao što su mogli pre 27 godina. Premijera filma predviđena je za 21. jul 2021. godine.

Previous post

Koncerti na Zidiću... Zašto Kafka? 18. septembra na Platou Milana Mladenovića

Next post

Prvo "Kaligula", pa mini turneja... Ivan Jegdić ima novi video singl i pet zakazanih koncerata po Srbiji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *