Home»Muzika»Stonesi otvorili dućan u centru Londona, a ovo su cene… udahnite duboko

Stonesi otvorili dućan u centru Londona, a ovo su cene… udahnite duboko

3
Shares
Pinterest Google+
The Rolling Srobes RS No. 9 Carnaby/printscreen
The Rolling Srobes RS No. 9 Carnaby/printscreen

Rok dinosaurusi Rolling Stones otvorili su juče u Karnabi ulici u Londonu svoju prvu prodavnicu na svetu, u kojoj obožavaoci mogu da kupe kristalni bokal za vino sa njihovim logom za 588 evra, gumirani kišni mantil (258 evra), jaknu (120 evra), svilenu masku za lice (27,5 evra) ili pamučnu (16,5 evra), privezak za ključeve (6,6 evra), dve brendirane čaše za žestinu (197,9 evra)…

Ovde se prodaju majice, dukserice, džins jakne, trzalice za gitaru, boce za vodu, kačketi, vinske čaše, kišobrani, albumi, sve sa zaštitnim znakom grupe, crvenim isplaženim jezikom.

CRVENI JEZIK NAD LONDONOM…THE ROLLING STONES OTVARAJU EKSKLUZIVNU PRODAVNICU NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI

Inače, svuda po prodavnici koja nosi naziv “RS broj 9” su veliki jezici, uglavnom crvene boje, a tu i tamo sa leopard printom. Na ogromnim ekranima na zidovima prikazuju se koncerti Stonesa, na providnim podnim panelima ispisani su tekstovi njihovih pesama, a ispod je podrum sa zvučno izolovanom sobom, akustičnim panoima i supercrvenim neonskim osvetljenjem.

– Zašto otvoriti prodavnicu u jeku pandemije? To je taj naš večiti optimizam – poručio je frontmen Mik Džeger (77) u video-snimku.

“Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš” je veliki hit “Stonsa” iz 1969, ali od juče, u srcu Londona, njihovi fanovi mogu uvek da dobiju ono što žele. Po odgovarajućoj ceni naravno.

HL/Izvor: agencije

Previous post

Brus Springstin singlom i spotom "Letter To You" najavio novi album s E Street Bandom

Next post

Vedrana Rudan otkrila: Zbog ove knjige sam postala - Vedrana Rudan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *