Home»Muzika»Brus Springstin singlom i spotom “Letter To You” najavio novi album s E Street Bandom

Brus Springstin singlom i spotom “Letter To You” najavio novi album s E Street Bandom

3
Shares
Pinterest Google+
Brus springstin/Photo: YouTube printscreen
Brus springstin/Photo: YouTube printscreen

Novi studijski album “Letter To You” (Columbia Records/Menart), Bruse Springstin je snimio s E Street Bandom, a objaviće ga 23. oktobra. Biće to Springstinov 20. studijski album, koji uključuje prepoznatljiv rock zvuk i 12 novih pesama.

Uz nove pesme, na albumu su i tri nikad ranije objavljene pesme iz sedamdesetih: “Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” and “Song for Orphans.” Album je snimljen za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džerziju, a producirao ga je zajedno sa Ronom Anjelon.

The Boss je uz najavu albuma objavio i spot “Letter To You”.

Brus Springstin/Photo: facebook@brucespringsteen
Brus Springstin/Photo: [email protected]

– Volim emotivnu prirodu koju ima “Letter To You” – kaže Springstin. – I volim zvuk E Street Banda koji svira sve uživo u studiju, i to na način na koji nikad pre nismo radili i bez nasnimavanja. Album smo napravili za samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najvećih iskustva snimanja koje sam ikad doževio.

Slavnom muzičaru su se na ovom albumu pridružili Roj Bitan, Nils Lofgren, Peti Skialfa, Geri Talent, Stevi Van Zandt, Maks Vajnberg, Čarli Đordano i Džejk  Klemons. Miks albuma potpisuje Bob Clirmaountin, a masterizovao ga je Bob Ludvig.

Snimanje ovog albuma je prvi Springsteenov nastup s E Street Bandom nakon spektakularne “The River” turneje iz 2016. godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Bajaga na tajnoj lokaciji pravi koncert za lekare i medicinsko osoblje iz "crvene zone"

Next post

Stonesi otvorili dućan u centru Londona, a ovo su cene... udahnite duboko

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *