Home»Muzika»Mortal Kombat 19. septembra na Novosadskom sajmu, traži se karta više…

Mortal Kombat 19. septembra na Novosadskom sajmu, traži se karta više…

2
Shares
Pinterest Google+
Mortal Kombat/Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/Photo: Marko Ristić

Nakon više meseci bez koncerata u gradu u kome se rock’n’roll svira glasno, bend Mortal Kombat je među prvima zakazao koncert u Novom Sadu. Kao gosti, nastupiće sastav iz Subotice D ZOO.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima, koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i sveta u kome živimo. Iza sebe imaju četiri albuma i bezbroj koncerata koji se dugo prepričavaju.

D ZOO iza sebe imaju dva albuma i rade na novom materijalu koji će u narednom periodu predstavljati kao singlove. Bend D ZOO u muzičku scenu želi da unese novu energiju, želju za drugačijim komuniciranjem i razumevanjem realnosti, što im sa sigurnošću već godinama u nazad, odlično ide.

Koncert na otvorenom održaće se 19. septembra na Novosadskom sajmu, a početak je zakazan za 19 časova.

Za samo dva dana od početka prodaje ulaznica, prodato je više od pola kapaciteta koji je striktno ograničen na 500 ljudi, stoga apelujemo da do svoje ulaznice dođete što pre. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara su u pretprodaji, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane koštaće 1.200 dinara.

Previous post

Nije paranoja ni teorija zavere... stvarno postoje ukleti filmovi i serije. Trejlere gledate na sopstvenu odgovornost

Next post

Haotična produkcija, probijanje budžeta, loš scenario. drogirani glavni glumac, desetine slupanih automobila, jedan uništeni tržni centar... Taman za jedan kultni film - sa najboljom muzikom na svetu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *