Home»Muzika»Mi, deca 90-ih… The Shejvers objavili video singl “Brijacka”

Mi, deca 90-ih… The Shejvers objavili video singl “Brijacka”

3
Shares
Pinterest Google+
The Shejvers/Photo: Indir Merdanović
The Shejvers/Photo: Indir Merdanović

Momci iz Prijedora ne staju. Pošto su u martu objavili singl “Srce”, The Shejvers su sada već nastavili “kao da ništa nije bilo” i predstavili novi video singl, za pesmu “Brijacka”.

Shejversi kažu da je “Brijacka” pesma koja opisuje jedno vreme u kojem su bile zastupljene neke druge vrednosti kao što su prijateljstvo, rauzmevanje, jedinstvo…

– To je priča o odrastanju u drugoj polovini devedesetih godina generacije koja je bila uskraćena za mnoge stvari, ali ipak se izdigla iznad svega i počela da otkriva ali i da pravi prve bendove. Pesmu karakteriše prijateljstvo između dva grada Prijedora i Novog grada koje je oduvek bilo snažno. Najveći dokaz za to su upravo Shejversi jer su naši članovi iz oba navedena grada i ponosni smo na tu činjenicu. Spot smo radili sa našim prijateljem Indirom Merdanovićem koji nam je radio većinu spotova, a kadrovi su snimani na Benkovcu (planina Kozara) na tamošnjim pomalo zapuštenim sportskim terenima – kažu momci iz benda.

Mladi melodik pank bend inače vredno radi na drugom albumu.Većina pesama je snimljena, ali bend ih sad dorađuje i usavršava pre nego što ih bude objavio.

Pogledajte spot za “Brijacku”:

Previous post

Nije odmah bila Blondi... Ovo je prvi album koji je snimila Debi Hari sa hipi bendom The Wind in The Willow... i nije baš slavno prošao

Next post

Završeno snimanje Exitovog Life Stream festivala... Prvi emitovani nastup pratilo čak 400.000 ljudi širom planete

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *