Home»Muzika»Greh i beda u javnoj kući… Tramp se zamerio i legendi Animalsa Eriku Bardonu, ali on neće da ga tuži. Umesto toga, evo šta je uradio…

Greh i beda u javnoj kući… Tramp se zamerio i legendi Animalsa Eriku Bardonu, ali on neće da ga tuži. Umesto toga, evo šta je uradio…

5
Shares
Pinterest Google+
Erik BArdon/Photo: facebook@OfficialEricBurdon
Erik BArdon/Photo: [email protected]

Kao što je već poznato Donald Tramp se ne obazire previše na prava muzičara glazbenika pa tako svako malo koristi njihove pesme za svoje predizborne skupove bez njihove dozvole.

SEĆATE LI SE EDIJA GRANTA… SA ČORBOM JE PEVAO “AMSTERDAM”, A SADA TUŽI TRAMPA

Kao rezultat takvog njegovog ponašanja dogodila se čitava lavina osuda brojnih muzičara među kojima su i Linkin Park, Guns N ’Roses, Aerosmith, R.E.M., Nil Jang i mnog drugi, dok su Rolling Stones još u julu zapretili sudskom tužbom ako nastavi da koristi njihove pesme na svojim predizbornim skupovima.

Tako se među pokradenima pojavio i bivši frontman grupe The Animals Erik Bardon čija je pesma “House Of The Rising Sun” iz 1964. godine koja se smatra rock klasikom, je nedavno odjekivala aerodromom u Vilmingtonu u Severnoj Karolini pri sletanju predsedničkog aviona Air Force One.

NAJBOLJA “POZAJMICA” IKADA… PROŠLO JE 55 GODINA OTKAKO SU THE ANIMALS PRISVOJILI “HOUSE OF THE RISING SUN”, A OVO JE PRIČA KOJA SE KRIJE IZA SVEGA

Bardon nije najavio tužbu već je na svom instagram profilu napisao sledeće: “Iako me nije pitao za dozvolu, nisam se iznenadio kada sam čuo da je Tramp našu pesmu “House of the rising sun” koristio nedavno u svojoj kampanji. Zapravo mu ta pesma savršeno odgovara jer je to priča o grehu i bedi, smeštena u javnu kuću! Izuzetno prikladna za ovaj istorijski momenat”.

Na kraju poruke je pozvao sve svoje pratioce da izađu na glasanje pod sloganom #saveourdemocracy jasno dajući do znanja da je protiv Trampa kao predsednika SAD.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Konačna odluka... Arsenal Fest 10 ipak online, bez publike

Next post

Misterija... Album "Substance"  New Ordera na 5 godina nestao sa streaming servisa, a sada se opet pojavio

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *