Home»Fun»Skriveni talenti svetskih zvezda… Neko plete, neko pilotira

Skriveni talenti svetskih zvezda… Neko plete, neko pilotira

4
Shares
Pinterest Google+
Kolin Farel/Photo: printscreen
Kolin Farel/Photo: printscreen

Holivudske zvezde koje su pre svega prepoznatljive po javnom poslu imaju i skrivene talente i hobije koji su manje poznati. Iako su pojedine ličnosti s ove liste poznate i po skandalima, oni se bave i nesvakidašnjim stvarima koje umnogome govore i o njihovom tipu ličnosti.

Evo čime se sve bave neki od njih.

Kolin Farel voli ples

Možda niste znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je pre svega plesač, i to na kantri note. Talenat je usavršavao godinama, a ovom hobiju je godinama veran.
Ipak, nije samouki umetnik. Farel je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

Harison Ford se bavi pilotiranjem

Ovaj glumac je bez sumnje pilot broj jedan u sagi “Ratovi zvezda” autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se često može videti kako upravlja privatnim avionom, a poseduje i nekoliko letelica.
Tokom godina doživeo je nekoliko nezgoda, kao što su problemi sa uzletanjem, pad na golf teren, koji mu je doneo prelome, te promašivanje piste, što je umalo dovelo do sudara. Poslednja nesreća je čak dovela do pokretanja istrage protiv slavnog umetnika.

HARISON FORD OPET NAPRAVIO OZBILJAN INCIDENT PILOTIRAJUĆI AVIONOM… A DA TI SE, INDIJANA, IPAK DRŽIŠ GLUME?

Opšte je poznato da se pilotiranjem bavi i pevač Iron Maidena Brus Dikinson.

Dženifer Garner svira saksofon

Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez-rok benda.

Brus Vilis svira usnu harmoniku

Sa druge strane, Brusu Vilisu gode zvuci bluza, pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove, i ispostavilo se da ima urođeni talenat.
Nekada je čak i nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

Meril Strip uživa u pletenju

Ova oskarovka ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

Meril Strip/ Photo: youtube.com printscreen
Meril Strip/ Photo: youtube.com printscreen

Kejt Mos se bavi sinhronim plivanjem

Ukoliko maštate o liniji kakvom se može pohvaliti ova dama, sada znate njenu tajnu. Sinhrono plivanje donosi blagodeti u vidu oblikovanja tela, opuštanja u vodi i koreografija koje pozitivno utiču na psihu.

Džesika Alba voli da roni

Glumica obožava opremu za ronjenje, koja joj pruža uvid u morske dubine. Ona je poznata kao borac za prava životinja, i stoga uživa u prizoru uz foto-safari.

A evo i još nekih…

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Postoji zagonetka u trejleru za novog Betmena... Ovaj lik tvrdi da je već rešio

Next post

Uzeli srce punka i poigrali se s njim... Ovo je 15 najuticajnijih post-punk albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *