Home»Muzika»Homeland»Pad Idola… Izjava Zdenka Kolara koja menja sve: Krle je oduvek bio netalentovani krpelj

Pad Idola… Izjava Zdenka Kolara koja menja sve: Krle je oduvek bio netalentovani krpelj

3
Shares
Pinterest Google+
Zdenko Kolar/ Photo: AleX
Zdenko Kolar/ Photo: AleX

Ne pratim Krletove nastupe, jer ništa ne može da me iznenadi, rekao je za Nova.rs Zdenko Kolar, bas gitarista kultne beogradske grupe VIS Idoli, o svom bivšem kolegi iz benda Nebojši Krstiću koji je godinama unazad u žiži javnosti, ali ne zbog muzike.

– Obično ne gledam kanale na kojima se on pojavljuje, a ako se to i desi, odmah prebacim na neki drugi. Ljudi mi često kažu kako ne mogu da se načude kako se promenio, iako ga ne poznaju. Ja se ne čudim, meni je to sve normalno jer je takav bio celoga života, i u ono vreme. Možda je gruba reč, ali on je oduvek bio kao krpelj ili imela, zakači se za nekoga i onda ga vuče, sisa, sisa, isisava sve što može iz njega. Ne mislim da nije dao neki svoj doprinos celoj toj našoj muzičkoj stvari, bio je zabavan tada onako dugačak, visok, ali je bio totalno netalentovan. Ne mogu da tvrdim da nema sluha, ali manjka nešto tu, jednostavno – folirant.

Kolar je više od tri decenije odan bendu Zona B sa kojim je uoči pandemije korona virusa objavio je album album “Songmaker”.

– Radili smo ga baš dugo i često na svirkama provlačili po neku svoju pesmu kroz standardni repertoar. Samo najzagriženi bluzeri su mogli da provale da je reč o nekoj novoj pesmi – rekao je Kolar.

HL/Izvor: nova.rs

.

 

Previous post

Stigao prvi trejler serije "The Stand" bazirane na knjizi Stivena Kinga

Next post

Hendriksov perjani šal "Magic boa" na aukciji, početna cena 15.000 funti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *