“Mon Amour”, stigao je novi video singl Gifta

0
143
Gift/ Photo: Antal Szilard
Gift/ Photo: Antal Szilard

Novosadski sastav Gift je posle prvog albuma “Dreamoscope” (2017) imao nekoliko izmena u postavi što je usporilo autorski rad.

Zato je tek prošle, 2019. godine objavljen video singl “Deca noći“ koji je odmah pronašao put do srca svih koji imaju duh noćnih stvorenja.

Sada, godinu dana gasnije, stigao je i novi video singl pod nazivom “Mon Amour”. Gosti na snimanju pesme bili su Vladimir Perović-električna gitara i Stanko Đukić-bubnjevi.

Gift/ Photo: Antal Szilard
Gift/ Photo: Antal Szilard

Singlom “Mon Amour” Gift najavljuje novi album koji će, kako oni kažu, biti ipak nešto komercijalniji od prvog, ali će i dalje zadržati originalnost i ekstravagancu njihovog prepoznatljivog zvuka.

Bend očekuje od svojih starih, ali i novih fanova da se uključe u rasprave o tome šta je to u muzici Gifta što njih kao slušaoce pokreće i okreće.

Trenutnu postavu benda čine: Jovan Matić (glavni vokal, frontmen i osnivač benda), Olivera Budošan (klavijature, prateći vokal), Luka Puletić (električna gitara), Žarko Dunić (bas gitara) i Živko Grčić (bubnjevi).

Kako saznajemo, ekipa vredno radi na novom izdanju i uskoro sledi snimanje jos četiri numere koje će se naći na albumu “Mindgasm”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime