Rock and Roll Hall of Fame ispravio nepravdu prema Nine Inch Nails… ali zamalo

0
88
Oglasi
Nine Inch Nails/ Photo: Facebook @ninofficial
Nine Inch Nails/ Photo: Facebook @ninofficial

Nine Inch Nails biće primljeni u Rock and Roll Kuću slavnih 7. novembra tokom HBO i HBO Max specijala.

Kuća slavnih Rock and Rolla napravila je značajnu promenu u klasi 2020. Predstavnici muzeja u Klivlendu potvrdili su da je šest sadašnjih ili bivših članova Nine Inch Nails dodato na spisak “slavnih” zajedno s frontmenom Trentom Reznor.

Kada su prošlog oktobra objavljene nominacije za Rock Hall, samo je Reznor bio naveden kao deo NIN nominacije. Tako je bilo i u januaru kada je saopšteno da je bend primljen.

NINE INCH NAILS IZNENADA POČASTILI PUBLIKU NOVIM, BESPLATNIM, ALBUMOM

Medutim, kada je prošlog meseca u muzeju otvorena godišnja izložba Inductee, više članova benda bilo je navedeno u biografiji Nine Inch Nails. Ti članovi – Atikus Ros, Robin Fink, Kris vrena, Deni Loner, Jan Rubin, Alesandro Kortini – sada će biti primljeni uz Reznora tokom specijalne emisije na HBO i HBO Max 7. novembra

Nejasno je da li je sam Rock Hall ili tražio da se uvedu svi planovi, ili je to učinio Reznor. Iako se zna da je Reznor u intervjuima već govorio o tome da bi u “kuću” trebalo da budu primljene i njegove kolege.

SMENA NA ČELU ROCK & ROLL HALL OF FAME… POVLAČI SE JAN VERNER, “CAREVAO” JE 30 GODINA, A ZAMERAJU MU DA JE U KUĆU SLAVNIH RADIJE PRIMAO CRNCE NEGO ŽENE

Inače, Ros je jedini koji je trenutno naveden kao službeni član Nine Inch Nails kao studijski i turnejski muzičar. Ros je s bendom od 2016. godine i radio je na nekoliko filmskih projekata s Reznorom. Dvojac je osvojio Oskara za najbolju originalnu muziku za “Društvenu mrežu”.

Primećuje se da su odsutni Čarli Kloser, član NIN turneje koji je nekoliko godina učestvovao u više studijskih albuma i singlova, Džerom Dilion, koji je Vrenu zamenio na bubnjevima 1999. godine i Ričard Patrik, prvi gitarista benda koji je bend odveo u alt-rock.

ULAZAK U ROCK & ROLL HALL OF FAME OD 2020. EMITOVAĆE SE ĆE UŽIVO… USKORO U KLIVLENDU MESTO I ZA HEAVY METAL LEGENDE

Rock and Roll Hall of Fame uvek je bio pomalo kontroverzan kada je reec o tome koji su članovi određenih bendova primljeni u “elitu”. Džin Simons i Pol Stenli odbili su da KISS nastupi na ceremoniji dodele 2015. godine, jer Rock Hall nije uključio dva trenutna člana benda. Inače, Dejv Abruzese, koji je svirao bubnjeve na nekim od najpoznatijih albuma Pearl Jama, takođe nije bio primljen zajedno sa bendom 2017. godine.

HL/Izvor: cleveland.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime