Home»Film»Da ne poveruješ… Posle 9 meseci stigao drugi trejler za novog Bonda

Da ne poveruješ… Posle 9 meseci stigao drugi trejler za novog Bonda

3
Shares
Pinterest Google+
No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Upravo je objavljen novi, drugi po redu trejler za dolazeći 25 film iz serijala Džejms Bond pod nazivom “No Time To Die” koji stiže u bioskope u novembru.

Film je prvobitno trebalo da ima premijeru 8. aprila, ali je odložen zbog pandemije korona virusa, a novi zvanični datum je 12. novembar.

U novom filmu čiji su scenario pisali Nil Purvis, Robert Vejd i Fibi Valeri-Bridž, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci, kada se pojavljuje njegov prijatelj, CIA agent Feliks Liter i moli ga za pomoć.

ODABRAN NAJBOLJI DŽEJMS BOND IKADA… ANKETA JE BILA VELIKA, ALI REZULTATI, KAO I OBIČNO, DISKUTABILNI

Međutim, spasavanje kidnapovanog naučnika koje se ispostavlja kao novi zadatak, komplikovanije je nego što je mogao da pretpostavi, te navodi Bonda na trag misterioznog zlikovca naoružanog najnovijom tehnologijom a čiji tragovi vode u Bondovu prošlost.

Danijel Krejg ponovo tumači lik agenta iz Flemingovih romana, a uz njega će takođe ponovo stati šarmantna Lea Sejdu u ulozi Madelajn Svon, u kojoj je debitovala u filmu “Spectre” iz 2015. godine.

Rejf Fajns je opet Em, Ben Višo Kju, a Najomi Heris je opet Manipeni, a ekipi se pridružuje i oskarovac Rami Malek, kojem je dodeljena uloga Safina, glavnog Bondovog neprijatelja.

Pogledajte novi trejler.

Previous post

Za kraj leta... Ida Prester predstavila video singl "Kvar"

Next post

Petar Mošić dobitnik nagrade "Momo Kapor" za likovnu umetnost

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *