Ipak, Bašta Fest… Revija filmova od 10. do 13. septembra u Bajinoj Bašti

0
21
Bašta Fest/ Photo: Promo

Usled poboljšanja epidemiološke situacije i promene mera, 7. Bašta Fest biće održan od 10. do 13. septembra 2020. godine u Bajinoj Bašti. 

Revijalni filmski program biće fokusiran na domaće i regionalne autore. Publika će biti u prilici da pogleda sedam debitantskih ostvarenja reditelja koji su do sada bili deo Bašta Festa, a koji su imali svoje premijere u protekle dve godine.

Photo: Promo
Photo: Promo

Uz debitantske filmove Marka Đorđevića  – “Moj jutarnji smeh”, Ene Sendijarević – “Odvedi me negde gde je lepo”, Maše Nešković – “Asimetrija”, Nermina Hamzagića – “Pun mjesec”, Stefana Maleševića – “Mamonga” i Milene Grujić  – “A.S. (25)”, ovog leta na programu su i njihovi kratki filmovi koji su bili deo takmičarskog programa festivala do sada, kao i debitantski film Ognjena Glavonića – “Teret”, koji je bio selektor ovog festivala 2014. – 2016. godine. 

Nažalost, muzički program neće biti održan, kao što je već i bilo najavljeno.

U odnosu na mere i vremensku prognozu, filmski program biće održan na open-airu Borići ili u bioskopu “Vlaja“ u Bajinoj Bašti uz primenu svih epidemioloških mera koje su propisali Krizni štab i Vlada Republike Srbije.

Bašta Fest/ Photo: Promo
Bašta Fest/ Photo: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime