Saradnja Džona Travolte i frontmena Linp Bizkita donela nam je – najgori film u istoriji… Zarada: 3.153 dolara

0
165
Oglasi
The Fanatic, promo
The Fanatic, promo

Film “Fanatic” sa Džonom Travoltom smatra se jednim od najgorih ostvarenja 2019. godine, ako ne i čitave decenije. Ako ne i u čitavoj istoriji kinetografije. Kada je izašao u bioskope, zaradio je samo 3.153 dolara. Ne, nismo izostavili nijednu nulu.

Ova drama sa primesama trilera prati autističnog muškarca Musa (Travolta) koji je opsednut slavnim ličnostima. On ih proganja, dolazi na okupljanja kako bi dobio njihove autograme i zna gde oni žive. Posebno mu je drag glumac iz akcionih filmova, Hanter Danbar, i jedva čeka da se upozna sa njim.

SAJENTOLOZI TOM KRUZ I DŽON TRAVOLTA NE BRINU O KORONI… ONI IMAJU PRIVATNE BUNKERE U TAJNOJ BAZI KOD LOS ANĐELESA

Međutim, Danbar nema vremena da se bavi svojim obožavateljem, odbije ga nekoliko puta vrlo grubo, što Musa razbesni i razočara, ali nije prestao da ga proganja.

Film se kratko puštao u bioskopima pre nego što je objavljen na striming servisima, ali kritike su mahom bile negativne.

Scenario je napisao Fred Durst, frontmen benda Limp Bizkit, koji je sam imao susret i problema sa opsednutim obožavateljem koji ga je proganjao. Ovom prilikom je Durst takođe bio u rediteljskoj stolici.

HL/Izvor: b92.net

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime