Home»Muzika»Kejti Peri sve spakovala u 24 sata… i bebu i novi album

Kejti Peri sve spakovala u 24 sata… i bebu i novi album

3
Shares
Pinterest Google+
Kejti Peri/Photo: Liza Voloshin/Universal
Kejti Peri/Photo: Liza Voloshin/Universal

 

Protekli dani su za pop zvezdu Kejti Peri bili, kako kaže, najbolji u životu. Pevačica je u intervalu od 24 sata postala majka, na svet je stigla mala Dejzi, a istovremeno je objavljen i njen najnoviji album “Smile”

– Presrećni smo što je na svet došla naša zdrava i prava devojčica kojoj smo ime dali Dejzi Dov – kratko su prokomentarisali Kejti Peri i otac njenog deteta Orlando Blum, za američki UNICEF.

Kejti je prvi put objavila vesti o trudnoći sa glumcem Orlandom Blumom početkom marta, i to u spotu za pesmu “Never worn white”. Par je kasnije potvrdio da očekuju devojčicu.

Fanovi su u startu očekivali da će Kejti svoju ćerku nazvati “Dejzi”, zbog istoimenog singla sa albuma “Smile”.

Posle niza uspešnih singlova i spotova, koji su nas na pravi način uveli u novo izdanje, Keti Peri u petak je objavila novi svoj studijski album “Smile”.

Istoimenu vodeću numeru sa albuma predstavila je u julu, a otkrila je i zašto je ona toliko značajna i njoj bliska.

– Pesma “Smile“ nastala je dok sam prolazila kroz vrlo mračan period. Sada kad je slušam mogu da kažem kako je odličan podsetnik da sam se uspešno izborila za to da budem bolje. “Smile“ predstavlja tri energične minute nade – rekla je pevačica.

Na albumu se našlo 12 pesama, a uz “Smile” smo do sad imali priliku da slušamo i singlove “Daisies” “Never Really Over”, “Harleys In Hawaii” i poslednju, iznenadno objavljenu “What Makes A Woman”.

Previous post

Danijela Štajnfeld se oglasila iz Njujorka: Ne verujte tabloidima, sama ću uskoro otkriti sve

Next post

Tihi odlazak Crnog pantera... Preminuo glumac Čedvik Bouzman

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *