Zidić 2020: RESTART… Salsa y Punto 28. avgusta na Platou Milana Mladenovića

0
37
Salsa y Punto/ Photo: youtube.com printscreen
Salsa y Punto/ Photo: youtube.com printscreen

Dom omladine Beograda, posle skoro dva meseca pauze zbog pandemije izazvane koronavirusom, u skladu sa novim propisima donetim od strane nadležnih organa, nastavlja programske aktivnosti od petka, 28. avgusta 2020.

Programi će se održavati uz primenu svih mera zaštite koje su odredile stručne službe, a odnose se na dezinfekciju, nošenje zaštitnih maski, kao i na maksimalan dozvoljen broj posetilaca i održavanje predviđene fizičke distance u publici.

Program se nastavlja koncertom jedinstvenog internacionalnog benda Salsa y Punto, koji izvodi autentičnu mešavinu afro-latino muzičkih žanrova.

Photo: Promo
Photo: Promo

Pod sloganom “Zidić 2020: RESTART” nastupiće u petak, 28. avgusta od 19:00 časova na Platou Milana Mladenovića.

Na repertoaru ovog benda, sastavljenog od vrhunskih muzičara sa Kube i iz našeg regiona, su kompozicije u ritmu salse, latin džeza, rumbe, merengea, ča-ča, bačate i tradicionalne kubanske muzike. Svoje nastupe uvek obogaćuje plesom i izuzetnom animacijom publike.

Do kraja septembra publiku Doma omladine Beograda očekuje nastavak osme sezone Koncerata na Zidiću i muzičkog serijala Monday Blues, ali i redovni ciklusi tribina, kao i nastavak izložbenih aktivnosti u Galeriji DOB.

Ulaz na sva dešavanja će biti slobodan.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime