“Nedelja ujutru”… Buč Kesidi predstavio novi video singl

0
132
Oglasi
Buč Kesidi/ Photo: Vedrana Vukojević (promo, Kontra)
Buč Kesidi/ Photo: Vedrana Vukojević (promo, Kontra)

Bend Buč Kesidi predstavio je novi video singl “Nedelja ujutru” sa aktuelnog albuma “Euforija” (Kontra) objavljenog prošle godine.

Spot je sniman u Pančevu, a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

Buč Kesidi je pripremio novi video singl neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja “Euforije”, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma.

Buč Kesidi/ Photo: Braca Nadeždić (promo, Kontra)
Buč Kesidi/ Photo: Braca Nadeždić (promo, Kontra)

– Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za “Đuskanje ne pomaže” i “Subotu”, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu “TIHO”, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada – poručili su momci iz benda.

Da podsetimo, album “Euforija” bendu je doneo nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime