Molder i Skali ponovo zajedno… Ekipa “X-Files” se okupila da doda reči u kultnu muzičku temu

0
154
Oglasi
X-files/Promo
X-files/Promo

Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson sreli su se ponovo na istom zadatku, zajedno sa ekipom kultne serije “X-Files”.

Glumci i ekipa “X-Files” i ekipa ponovno su se okupili kako bi dodali tekst u kultnu muzičku temu iz ove serije.

“Nezaboravna tema The X-Files nije imala stihove. Do sada”, piše u uvodnom tekstu ispod spota. Duhovni i Anderson su u spotu, koji takođe uključuje i kreatora serije Krisa Kartera i izvršnog producenta Frenka Spotnica, zajedno s dosta članova glumačke postave i produkcione ekipe. Iako sve to zajedno zvuči pomalo blesavo, cilj je jasan, a to je da se izmami osmeh i istovremeno prikupi novac za World Central Kitchen.

AKO STE BILI FAN “DOSIJEA X” (KAO ŠTO MI JESMO), OVO JE 20 ZANIMLJIVIH ČINJENICA O KULTNOJ SERIJI KOJE MOŽDA NISTE ZNALI…

Kris Karter kaže

– Želeli smo da okupimo X-Files porodicu u ovom pokušaju da malo nade i duha vratimo u svet.

Tekst su napisali fanovi serije Dženifer Lardž i Rebeka Mekdonald. Mark Snou je kompozitor originalnog muzičkog dela kojem su stihovi dodani.

– Bila je prilično nevjerovatna i zabavna vožnja sastaviti ovaj složen projekat i počašćeni smo što je učestvovalo toliko mnogo naših divnih članova tima. Bilo je stvarno sjajno ponovo se okupiti s našim prijateljima i bivšim kolegama, i nadamo se ne samo da izazovemo osmeh mnogim ljudima, već i da pomognemo važnoj stvari – rekao je Spotnic.

HL/Izvor: movieweb.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime