Home»Muzika»Brus Dikinson otkrio 4 reči zbog kojih je doneo najbolju moguću odluku i vratio se u Iron Maiden

Brus Dikinson otkrio 4 reči zbog kojih je doneo najbolju moguću odluku i vratio se u Iron Maiden

3
Shares
Pinterest Google+
Brus Dikinson/Photo: facebook
Brus Dikinson/Photo: facebook

Brus Dikinson prisetio se reči koje su ga uverile da je povratak u Iron Maiden bila prava stvar 1999. godine. Metal divove napustio je šest godina ranije i krenuo u solo karijeru, s namerom da se svetu predstavi kao drugačiji pevač od onoga kako ga je čitav svet znao.

Ali u nedavnom intervjuu za Kerrangom!, Dikinson je priznao da je postojala “neusklađenost između očekivanja i ishoda”.

DVA KOLUMBIJSKA TINEJDŽERA KREĆU NA KONCERT IRON MAIDENA… TAKO ĆE POČETI FILM “THE NIGHT OF THE BEAST”

To je dovelo do razgovora s basistom Iron Maidena Stiveom Harisom, što je dovelo do najave njegovog povratka, turneje Ed Hunter 1999. i izdavanja 12. albuma benda, “Brave New World”, sledeće godine.

– Kad sam rekao momcima iz mog solo benda da me je Stiv pozvao da se vratim, svi su odmah rekli:”Pa, moraš da se vratiš” – prisetio se Dikinson. – A ja sam rekao: “Znate da to znači da više ne mogu da sviram s vama”, oni su odgovorili: “Ne, čoveče, moraš to da uradiš. Svetu treba Iron Maiden!”I pomislio sam: “Je**te. Nikad nisam razmišljao o tome tako. Ali u pravu su – svetu treba Maiden. Idemo!

OVO JE PRIČA O “ED FORCE ONE”, BOINGU 747 KOJIM JE IRON MAIDEN PUTOVAO I NA KRAJ SVETA… VEROVALI ILI NE, OVAJ AVION I DANAS LETI…

Otkrio je da su te reči bile “u njegovoj glavi” tokom prvog koncerta nakon povratka:

– Svetu treba Iron Maiden, i evo nas. Boom! I dobiješ osećaj da možeš da pomeraš planine. Osećao sam se puno više samopouzdanja o tome ko sam i kako sam nastupao. Puno sam naučio u tom periodu. Povratak je bio pravo otkrovenje.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Mislite da Šer niko ne može da odbije? E pa i mi smo mislili... ali desilo se

Next post

Prvi put objavljena obrada "Satisfaction" Rolling Stonesa koju su uradili Rori Galager i Džeri Li Luis... da li je ovo najbolji cover ove pesme ikada?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *