Home»Muzika»“Tour Watch Party” najavio prvi live album pod “brendom” Queen + Adam Lambert

“Tour Watch Party” najavio prvi live album pod “brendom” Queen + Adam Lambert

5
Shares
Pinterest Google+
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen
Queen & Adam Lambert/Photo: YouTube prinrtscreen

Aktuelna turneja grupe Queen i Adama Lamberta prekinuta je zbog globalne pandemije (letnji deo evropske turneje), a nastavak se očekuje iduće godine.

Ovaj prekid naterao je članove benda da potraže način kako da uteše pola miliona fanova koji su već kupili ulaznice za koncerte, pa su se okrenuli YouTubeu.

Na zvaničnom kanalu grupe Queen organizovali su “Tour Watch Party” – pušten je video u trajanju od jednog sata sa najboljim trenucima sa prethodnih turneja. Video je gledalo više od 500.000 fanova širom sveta.

– Bili smo prezaposleni da bismo gledali te snimke ranije. Nismo bili svesni koliko dobro bend zvuči, zato smo pomislili – pa možda bi bilo dobro snimiti live album s najboljim trenucima s koncerata koje smo održali proteklih godina sa Adamom Lambertom – izjavio je Rodžer Tejlor.

Grupa Queen i Adam Lambert sada su i zvanično potvrdili da će objaviti svoj prvi live album kao Queen + Adam Lambert.

Album pod nazivom “Queen + Adam Live Around the World” moći će da se kupiti kao CD, CD+DVD, CD+Blue-ray i Vinil od 2. oktobra 2020.

Na izdanju će biti 20 pesama uključujući i “Don’t Stop Me Now” i “I Want To Break Free” kao i neke od raritetnih pesama, kao što su Merkjurijeva “Love Kills” i “I Was Born To Love You”.

Izvor: soundguardian.com

Previous post

"After All"... Memet predstavio debi EP

Next post

Ok, krećemo u bioskope i pozorišta... ali evo kako će to tačno izgledati

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *