Home»Film»Rasel Krou zvanično otvara američke bioskope… “Unhinged” na 2.000 lokacija, za sada bez Nujorka i Los Anđelesa

Rasel Krou zvanično otvara američke bioskope… “Unhinged” na 2.000 lokacija, za sada bez Nujorka i Los Anđelesa

4
Shares
Pinterest Google+
Unhinged, plakat
Unhinged, plakat

Posle višemesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, bioskopi u Sjedinjenim Američkim Državama ponovo će krenuti sa radom. Prvi veliki naslov koji će ugledati svetlost dana je “Van kontrole” (Unhinged), psihološki triler sa Raselom Krouomu glavnoj ulozi.

I dok vodeće produkcijske kuće pomeraju premijere filmova zbog straha od velikih finansijskih gubitaka, iz Solstis studija koji stoji iza filma vrednog 33 miliona dolara su se odlučili na vrlo hrabar potez. Kako su istakli, to su uradili isključivo iz potrebe, jer raspored postaje sve puniji i ne žele da se poklope sa najvećim filmskim izdanjima, što za njih može biti pogubno.

DIREKTOR KOMBANK DVORANE: IZVESNO JE DA ĆE BIOSKOPI BITI OTVORENI U SEPTEMBRU

“Van kontrole” će se prikazivati na preko 2.000 lokacija, otprilike 1.000 manje nego što bi to normalno bio slučaj. Ključno je što se bioskopi na nekim glavnim mestima poput Njujorka i Los Anđelesa još nisu otvorili, što bi moglo koštati film milione dolara prihoda.

Premijera je predviđena za 21. avgust ove godine.

Previous post

Vlatko Stefanovski: Ako od Sava Centra pravite šoping mol, sačuvajte mi barem jednu dasku sa bine..

Next post

Električni orgazam kreativno koristi koncertnu pauzu... Stigao lyric video i za "Dugu toplu noć"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *