Home»Film»Znali smo da je “naš”… Džejson Momoa se pohvalio najdražim rođendanskim poklonom – bas gitarom

Znali smo da je “naš”… Džejson Momoa se pohvalio najdražim rođendanskim poklonom – bas gitarom

4
Shares
Pinterest Google+
Džejson Momoa/Photo: facebook@RealJasonNMomoa
Džejson Momoa/Photo: [email protected]

Džejson Momoa, glumac koji se proslavio glavnom ulogom u filmu “Aquaman”, ali svakako i ulogama u serijama “Game of Thrones”i “Atlantis”, proslavio je 1. avgusta 41. rođendan. Detalji proslave nisu poznati, ali on je na društvenim mrežama objavio video u kojem se vidi da je dobio prilično redak i skupocen poklon, a to je bas gitara Fender Precision Bass. To je poklon Vinsenta Vana Trigta koji ima titulu “master buildera” Fender bas gitara. Ne samo to, on je i lično ovaj poklon uručio Džejsonu.

Iznenađeni i oduševljeni Momoa uhvatio je bas gitaru u ruke i zasvirao “Higher Ground” u verziji Red Hot Chilli Pepersa. U originalu, tu pesmu iz 1973. godine izvodi Stivi Vonder ali su je Peppersi obradili 1989. godine i objavili na albumu “Mother’s Milk”.

Džejson Momoa nikada nije krio svoju ljubav prema rock’n’rollu, nedavno je izjavio kako bi želeo da postane blues muzičar. Na snimanje filmova uvek nosi gitaru na kojoj svira u slobodno vreme.

 

HL/Izvor: nacional.hr

 

Previous post

Poznati svi finalisti Rokerijade... publika odabrala Etherstone, žiri - Sanitarium, Nemesis, Mehanizam, Kulise i Black Dot

Next post

Američki distributeri tužili državu jer su crkve otvorene a bioskopi nisu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *