Home»Fun»Patrik se otcepljuje od Sunđer Boba i dobija svoju seriju…

Patrik se otcepljuje od Sunđer Boba i dobija svoju seriju…

9
Shares
Pinterest Google+
Patrik i Sunđer Bob/promo
Patrik i Sunđer Bob/promo

Morska zvezda Patrik uskoro dobija sopstvenu seriju!

Potvrdeno je da se sprema spin off serije Sunđer Bob Kockalone. Protagonista spin offa biće Bobov ružicasti prijatelj – Zvezda Patrik.

“Patrick Star Show” ostaje na matičnom Nickelodeonu, a Bil Fagerbejk nastaviće da pozajmljuje glas jednom od najprepoznatljivih likova iz animiranih serijae. Serija će duboko zaroniti u temu Patrika i njegove porodice, budući da će biti postavljena na način da ljubazni Patrik vodi svoj sopstveni talk show. Izvori kažu kako će u podvodni svemir Sunđera Boba uvesti i nekoliko novih likova čije će uloge tumačiti novi glumci.

KAD SUNĐER BOB URADI RECENZIJU SVIH ALBUMA RADIOHEADA…

Ovo je drugi po redu spin off nastao iz originalne “Sunđer Bob Kockalone” serije; prvi je bio “Kamp Koral”, animirana prequel serija koja je pre više od godinu dana dobila zeleno svetlo. “Kamp Koral” trebalo bi premijerno da bude objavljena na CBS All Accessu tokom sledeće godine. Prequel će gledaocima predstaviti kako desetogodišnji Sunđer Bob provodi leto u kampu.

Serija “Sunđer Bob Kockalone” prvi put je predstavljena 1999. godine. To je najduže emitovana animirana serija mreže Nickelodeon, a poslednjih 17 godina na prvom je mestu kao najgledanija dečja animirana serija na televiziji. Tvorac simpatičnog Sunđer Boba i njegove ekipe Stiven Hilenberg.

HL/Izvor: muzika.hr

Previous post

Nik Kejv je odabrao: Ovo su najveće ljubavne pesme svih vremena

Next post

Kako spiskati milione za tili čas? Pitajte Nikolasa Kejdža... on je kralj loših ulaganja, od ukletih kuća do lobanja dinosaurusa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *