Home»Muzika»Majdan 16. avgusta na Nišville online festivalu

Majdan 16. avgusta na Nišville online festivalu

7
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Internacionalni džez festival Nišville 2020, održaće deo svojih programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta 2020 uživo u “online“ formatu (festival će biti strimovan putem Nišville TV).

Majdan/ Pjhoto: Promo
Majdan/ Pjhoto: Promo

Bend Majdan nastupiće nedelju od 20:00 časova na Letnjoj pozornici. Ovaj niški bend nastao je u aprila 2017. godine, a njihova muzika se može opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova.

Debi album pod nazivom “Minimum Sličnosti, Minimum Razlike” objavili su u novembru 2018. a iste godine pobedili su na Beogradskom autorskom rok festivalu.

Članovi benda su: Nemanja Erić (vokal, gitara), Luka Nikolić (gitara, prateći vokal), Luka Novaković (bas gitara, prateći vokal) i Ilija Novaković (bubnjevi).

Iste večeri, u nedeljum 16. avgusta, nastupaju i Kralj Čacka, Oleg Kireyev &Vasil Hadžimanov Quartet i Midnight Jazzdance Trio.

Kompletan program “Nišville online” možete da pogledate na OVOM LINKU.

Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra 2020. godine ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance.

Previous post

Ovako će to da izgleda od sada? U Njukaslu pred 2.500 ljudi održan prvi koncert sa socijalnom distancom... Pa dobro, bolje išta nego...

Next post

Ko ustvari "poseduje" Black Sabbath? Jedan je Black, drugi je Sabbath, a ostali su - plaćeni muzičari

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *