Home»Film»Tri puta prevarila smrt… Šeron Stoun, ipak srećna koliko je teška…

Tri puta prevarila smrt… Šeron Stoun, ipak srećna koliko je teška…

4
Shares
Pinterest Google+
Šeron Stoun/Photo: YouTube printscreen
Šeron Stoun/Photo: YouTube printscreen

Šeron Stoun, glumica koja se proslavila u devedesetima ulogama u filmovima “Niske strasti”, “Specijalista” i “Casino”, za koji je bila nominovana za nagradu Oskar, izjavila je za britanski tabloid The Sun kako se tri puta u životu suočila sa smrću. Nju je pogodio grom, slučajno je posekla sebi vrat i doživela je moždani udar.

MUKE PO ŠERON STOUN… UGASILI JOJ PROFIL NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE, MISLILI DA JE LAŽAN

Prvi put se, kaže slavna glumica, to dogodilo kada je imala 14 godina i kada se metalna sajla za sušenje veša otkinula i posekla je po vratu, samo milimetar od vratne vene. Usledio je udar groma.

– To je bilo intenzivno. Bila sam kod kuće, imali smo svoj bunar koji je bio izvor vode za našu kuću. Punila sam peglu s vodom i držala ruku na slavini. U tom je trenutku grom udario u bunar pa je preko vode udar došao do mene. Bila sam bačena u vazfuh toliko da sam udarila u frižider. Majka me je, na svu sreću, spasla – izjavila je Šeron koja se tada zapitala “na koji način ću se sledeći put suočiti sa smrću?“. Treći puta to se dogodilo 2001. godine kada je doživela moždani udar, zbog čega dve godine nije glumila.

 

Sledeći projekat u kojem glumi ŠEron Stoun je Netflixova tv serija “Ratched” koja će imati premijeru 18. septembra i u kojoj glavnu ulogu glumi Sara Polson.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Maja (E-Play): Ako nemaš dobru pesmu, niko na svetu ne može da ti pomogne

Next post

A mi ćutimo, jer nama je dobro... Održan protestni marš britanskih radnika u muzičkoj industriji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *