Home»Fun»Ostavio gitaru da bi se bavio letećim tanjirima… Sada je Tom Delong jedan od najvećih stručnjaka za vanzemaljce

Ostavio gitaru da bi se bavio letećim tanjirima… Sada je Tom Delong jedan od najvećih stručnjaka za vanzemaljce

5
Shares
Pinterest Google+
Tom Delong/Photo: facebook@officialtomdelonge
Tom Delong/Photo: [email protected]

Bivša zvezda grupa Blink-182 i Angels & Airwaves Tom Delong izabran je da “baci novo svetlo” na fenomen NLO-a tokom virtuelnog Komik-kon panela.

Ovaj muzičar koji je postao stručnjak za leteće tanjire i vanzemaljce, spreman je da podeli svoja razmišljanja o vanzemaljcima na virtuelne verzije njujorškog Komik-kona.

Tomovo interesovanje za život u svemiru počelo je pre mnogo godina, a on je napustio grupu Blink-182 još 2015. godine da bi istražio da li postoji vanzemaljski život.

Bio je čak i voditelj TV emisije “Unidentified: Inside America’s NLO Investigation” prošle godine na kanalu History koja se bavila “razotkrivanjem novih dokaza o neidentifikovanim letećim objektima”.

– Sa ovom emisijom pravi razgovor o istini konačno može da počne – rekao je Delong tada.

U septembru prošle godine, Mornarica Sjedinjenih Američkih Država je takođe potvrdila da su neki vojni snimci misterioznih objekata koji lete nebom koje je objavila Tomova organizacija “To The Stars Academy of Arts & Science” verodostojni.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Književno Regionalno Okupljanje Koje Otklanja Dosadu I Letargiju... Festival Krokodil od 28. do 30. avgusta ispred Muzeja Jugoslavije

Next post

Sekretarijat za kulturu predložio mere za rad pozorišta u Beogradu... Šta mislite, da li će to funkcionisati ovako?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *