Nova R:evolucija svesti… U petak diskusija na temu “Oslobađanje od kolektivne traume“

0
119
Oglasi
Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Nova globalna platforma “R:evolucija svesti“, pokrenuta na Exitov rođendan, donosi u petak, 14. avgusta u 16:30 diskusiju na temu “Oslobađanje od kolektivne traume“.

Posle dva zapažena panela progledana više od 70.000 puta, koji su se bavili temama aktivizma u sledećih 20 godina i važnosti zaštite životne sredine, ovog petka fokus će biti na jednoj izuzetno aktuelnoj temu, koja će ostaviti posledice na mentalno zdravlje čovečanstva.

Učesnici panela:
– Dr. Beau Lotto – profesor neurologije, autor i preduzetnik
– Henry Ammar – međunarodni motivacioni govornik i preduzetnik, domaćin Top 10 podkasta “Making It Happen with Henry Ammar”
– Thomas Hubl – renomirani edukator i međunarodni facilitator, osnivač Akademije za unutrašnju nauku

Domaćin razgovora biće Nikola Jurišić, viši stručnjak za kulturu kompanije McKinsey, moderator i trener.

U godini u kojoj se ceo svet nalazi u globalnoj krizi, zdravstvenoj, ekonomskoj, ali iznad svega ekološkoj, potrebno je između ostalog izgraditi svest o tome šta je kolektivna trauma i kako se nositi sa njom.

Tema kolektivne traume podstiče razmišljanje o tome na koji način iskustva naših predaka utiču na naš život i oblikuju našu realnost danas, ali i o tome na koji način će naše današnje iskustvo, uključujući i pandemiju čiji smo svedoci, ostaviti trag na buduće generacije.

Učesnici panela diskutovaće upravo na temu toga šta je kolektivna trauma, stečena i nasledna, koliko je ona važna i na koji način se ispoljava u našim životima, a u cilju pronalaženja načina na koji možemo preduzeti nešto po tom pitanju.

Panel “Oslobađanje od kolektivne traume“ u sklopu Exitove platforme “R:evolucija svesti“ moći će da se prati u petak, 14. avgusta u 16:30 na na Facebook stranici Exit festivala.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime