Home»Muzika»Neće više da budu mekani… Garbage najavili novi album, snažan kao nekad

Neće više da budu mekani… Garbage najavili novi album, snažan kao nekad

5
Shares
Pinterest Google+
Garbage/ Photo: AleX
Garbage/ Photo: AleX

Pevačica Širli Menson otkrila je da je sledeći album grupe Garbage trenutno u fazi miksa i da će biti objavljen sledeće godine.

U razgovoru za magazin Rolling Stone, dobitnica nagrade NME Icon objasnila je da je “2020. godina bila najzabavnija godina benda koju smo imali nakon dugo dugo, dugo vremena, dok kriza koronavirusa nije donela prisilni prekid”.

– Menjamo svoje poslovanje i menjamo način na koji objavljujemo snimke u odnosu na način koji smo se imali u poslednjih osam godina. Ranije smo imali puno obilazaka i ličnih konataka, što naravno sada ne možemo da sprovedemo – rekla je Manson.

– Imamo dosta snimljenog materijala, imamo još tri pesme u nastanku i onda smo gotovi. A onda ćemo se koncentrisati na kompletiranje albuma i započeti planiranje za sledeću godinu. Zaista smo uzbuđeni zbog povratka na scenu i jutros smo razgovarali s našim timom, tako da verujemo da će se stvari vratiti u normalu tokom sledeće godine.

Na pitanje kakva je bila njena svakodnevna rutina tokom izolacije, pevačica je odgovorila da nije bilo nekog specijalnog plana.

– Ni za jedan dan nije postojao neki određeni plan. Srećom, mi smo bili u sred miksa novih pesama i hvala Bogu na tome. To je jedino što nas održavalo zdravim i normalnim unutar benda.

Manson je prošlog leta za NME rekla da će novi materijal biti neka vrsta kinematografskog zvuka, i da će sadržati neke prilično lične tekstove.

– Biće na tragu prethodnog albuma “Strange Little Birds” (2016) koji je bio malo mekši i osećaniji. Na njemu su bili naglašeni uticaji Roxy Music. Znate Buč Vig nekada je bio predsednik Fan kluba Roxy Music u Madisonu, u Viskonsinu, što se na kraju moralo osetiti i u našem zvuku – rekla je crvenokosa pevačica.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Nova R:evolucija svesti... U petak diskusija na temu "Oslobađanje od kolektivne traume“

Next post

Zbogom "lisice", lepo smo se družili 85 godina... Od danas, 20th Century Fox više ne postoji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *