Home»Muzika»Tajni projekat Linkin Parka… a sve ima veze s njihovim kultnim albumom “Hybrid Theory”

Tajni projekat Linkin Parka… a sve ima veze s njihovim kultnim albumom “Hybrid Theory”

4
Shares
Pinterest Google+
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark

Majk Šinoda iz grupe Linkin Park nedavno je rekao kako bend planira da proslavi 20 godina albuma “Hybrid Theory”, a po redizajnu njihove web stranice moglo bi se naslutiti kako je reč o tajnom projektu koji još neće biti otkriven.

Naime, ako posetite njihovu web stranicu primetićete retro izgled kojim se vraćamo u neka stara vremena benda Linkin Park, a tu je i njihov mail client u kojem se može videti nekoliko prepiski između članova benda.

– Hej, ljudi, počeo sam da kopam po staroj opremi kako bih video šta mogu da iskoristim za tajni projekat o kojem smo pričali. Nadam se da ću pronaći neke dobre stvari tamo. Još radim na tome da oporavim stari računar. Kopiram e-mail na računar pa ko god je tamo moći će da prati sve novosti. Uskoro više – piše Šinoda, dok bubnjar Rob Burdon kaže: – Odlično. Moja mama ima neke kutije s raznim stvarima, takođe. Uskoro ću krenuti sve da sortiram.

MAJK ŠINODA O NEOBJAVLJENOJ PESMI LINKIN PARKA “FRIENDLY FIRE”…

Treći e-mail je onaj basiste Dejva “Phoenixa” Farela kako leži u vrućoj kupki s gumenom patkom i porukom – “Squeak Squeak”.

Prema ovim e-mailovimamože da se nasluti da je reč o nekom limitiranom box setu i reizdanju ovog hit albuma, kao možda i nekim još neobjavljenim demo snimcima. Album “Hybrid Theory” objavljen je 24. oktobra 2000. godine i dostigao je drugo mesto Billboardove liste i dobio 11 platinastih tiraža. Doneo je velike hitove “Crawling”, koji je dobio i Grammy nagradu, zatim “One Step Closer”, “In the End” i “Papercut”.

HL/Izvor: loudwire.com

Previous post

"Dobar dan, izvolite"... Novi album zagrebačkog benda Parnepar

Next post

Headliner ekskluzivno na probi Eyesburna u studiju Fest... Kojot: Ovo stanje je u meni probudilo revolt i inat, napisao sam 15 novih pesama...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *