Home»Muzika»Novi datum za koncert grupe Wardruna u Sava Centru

Novi datum za koncert grupe Wardruna u Sava Centru

8
Shares
Pinterest Google+
 Wardruna/ Photo: Ester Segarra (CMS)
Wardruna/ Photo: Ester Segarra (CMS)

Usled ograničenja okupljanja zbog trenutne epidemiološke situacije, koncert norveške grupe Wardruna, koji je trebalo da se održi 27. avgusta, odlaže se za 12. novembar 2021. u Sava Centru.

Članovi grupe Wardruna, u dogovoru sa svojim menadžmentom, odložili su evropsku turneju (koja je obuhvatala 9 gradova) u zatvorenim dvoranama za jesen 2021. kako bi svojoj publici omogućili maksimalnu bezbednost i uživanje u njihovim nastupima.

Photo: Promo
Photo: Promo

Podsećamo, Einar Selvik je početkom godine, na pitanje novinarke novina Glas Srpske da li je uzbuđen što dolazi u Srbiju izjavio:
– Da, uzbuđen sam što ćemo nastupiti u Beogradu. Tokom proteklih nekoliko godina dobili smo mnogo poruka i mailova iz ovog regiona. Dobar je osećaj što ćemo konačno posetiti Srbiju. Uvek je zanimljivo posetiti nova mesta, izvoditi pesme i povezati se s ljudima. Nismo mašinerija i nastupi nisu statični. Svaki koncert je drugačiji, zato što nastupi nisu monolozi. Nastupi su dijalozi. Povežete se sa prostorom i ljudima i podelite trenutak, tako da, stvarno se radujem susretu.

 Do sada je prodato 70% kapaciteta ulaznica za koncert u Beogradu. Svi zainteresovani svoje karte mogu nabaviti online na ticket.rs.

Sve prvobitno kupljenje ulaznice važiće i za novi datum.

Previous post

Mrtvački ples... Riblja čorba sprema novi album

Next post

Muzika za ceo svet... Kompletan opus Vasil Hadžimanov Banda na digitalnim platformama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *