Home»Film»Poslednji dani Robina Vilijamsa u novom dokumentarnom filmu o legendarnom glumcu

Poslednji dani Robina Vilijamsa u novom dokumentarnom filmu o legendarnom glumcu

4
Shares
Pinterest Google+
Robin Vilijams/Photo: printscreen
Robin Vilijams/Photo: printscreen

Uskoro će biti emitovan novi dokumentarni film koji istražuje poslednje dane legendarnog glumca i komičara Robina Vilijamsa kao i njegovu neurološku bolest s kojom se borio.

“Robin’s Wish” naziv je dokumentarnog filma za koji je objavljen trejler u kojemu možemo da vidimo snimke iza scene, ali i jednu njegovu zanimljivu izjavu u intervjuu:

– Ljudski mozak je neverovatna jedan i po kilogram teška žlezda. Tog trenutka kada misliš da je razumeš, izmisli nešto drugo.

KAKO JE DEPRESIJA POBEDILA ROBINA VILIJAMSA… “SVAKE VEČERI JECAO MI JE U NARUČJU I GOVORIO DA VIŠE NIJE ZABAVAN…”

KOLIKO SMEHA, TOLIKO SUZA… PET GODINA POSLE SMRTI ROBIN VILIJAMS DOBIO KANAL NA YOUTUBEU

Trejler potom govori o njegovom samoubojstvu u avgustu 2014. godine i nalazima autopsije koja je pokazala da se borio s demencijom.

“Kroz novinarski objektiv, ova neverovatna priča baca sasvim novo svetlo na tragediju, lepotu i moć koja stoji iza uma jednog od najvećih zabavljača svih vremena”, napisano je u najavi filma.

Dokumentarac je režirao Tejlor Norvud i u njemu ćemo moći da vidimo intervjue sa mnogm ljudima koji su sarađivali s Robinom, a biće dostupan digitalno i putem videa na zahtev od 1. septembra.

HL

Previous post

Čutura: Zabrinut sam da naša kompletna delatnost ne ode u istoriju, samostalci ne zarađuju od marta, pomoć je neophodna - odmah

Next post

Džared Leto kao Vorhol, eto... Čudan izbor za ulogu pop-art legende, na prvi pogled... ali na drugi...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *