Home»Muzika»Sećate li se elektronskog dueta Yello? E pa, vratili su se i predstavili novu pesmu i spot, stiže i album

Sećate li se elektronskog dueta Yello? E pa, vratili su se i predstavili novu pesmu i spot, stiže i album

4
Shares
Pinterest Google+
Yelloo/Photo: Universal Music promo
Yelloo/Photo: Universal Music promo

Švajcarski elektronski duo Yello predstavio je novu pesmu “Out Of Sight”, a predstavljen je i prateći video spot.

Diter Mejer i Boris Blank zagazili su u treće životno doba, ali nisu se odrekli kvalitetne elektronske muzike. Njihov novi singl “Out Of Sight” dolazi pošto je duet u julu predstavio singl “Waba Duba”. Obje pesme biće dro njihovog novog 14. po redu studijskog albuma “Point”, koji će biti objavljen 28. avgusta.

Okosnicu singla “Out Of Sight” čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone appa Yellofier, koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u muziku, a upravo je na tome radio Boris Blank pre nekoliko godina, pri čemu su mu pomogli i Džonatan Liljedal i Hakan Lidbo.

Grupa Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživeli su 1985. godine s hit singlom “Oh Yeah”. Pored spomenute, njihove pesme dostizale su visoka mesta na svetskim listama i dobijale remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox, a svoje mesto često su nalazile u različitim filmovima i serijama.

HL/Izvor: ravnododna.com

 

Previous post

Kako je meketanje koze zamalo postalo Netflixov uvodni džingl...

Next post

Nikad ne otpisujte one koji nemaju šta da izgube... Grupa Sabaton objavila spot za novi singl "The Attack of the Dead Men"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *