Home»Film»Negativac iz “Harija Potera” progovorio o borbi sa drogom: Nije me bilo briga što oko mene umiru dragi ljudi, samo sam hteo još…

Negativac iz “Harija Potera” progovorio o borbi sa drogom: Nije me bilo briga što oko mene umiru dragi ljudi, samo sam hteo još…

5
Shares
Pinterest Google+
Džejson Ajzaks/Photo: YouTube printscreen
Džejson Ajzaks/Photo: YouTube printscreen

Glumac Džejson Ajzaks otvorio se povodom svoje “decenijama duge ljubavne veze sa drogom”, rekavši da ga je njegova “goruća potreba” da uzima drogu onemogućila da bude osoba koja razmišlja i ima osećanja.

Glumac koji je tumačio lika Lucijusa Melfoja u franšizi filmova o Hariju Poteru otkrio je da je toliko nisko pao, da ga nije bilo briga da li su njemu bliske osobe umrle, jer mu je uvek bio izgovor da uzme još.

– Uvek sam imao zavisnu ličnost i sa 16 godina već sam prolazio kroz probleme sa pićem i nakon toga sam započeo decenijama dugu ljubavnu vezu sa drogom – rekao je ovaj 57-godišnjak.

 


View this post on Instagram

Good evening my Slytherins, I’m back and I have to admit I really regret the time I was gone. I just had another rp project that is satisfying me. So thanks for your attention (I sadly needed to cut off the watermark but it is the same artist that already made the other incredible art, pelegrin ) #naughtymalfoy#theboywholived#luciusmalfoy#bellatrixlestrange#thedarklord#deatheater#darkmark#dracomalfoy#harrypotter#hp#hermionegranger#ronweasley#nevillelongbottom#lunalovegood#antonindolohov#siriusblak#luciusmalfoy#luciusmalfoystyle#smexymalfoy#malfoymanor#abs#harrypotter#deatheater#darkmark#blonde#lucissa#narcissamalfoy#malfoyfamily#hotterthanmyson#thedarklord#theboywholived#bellatrixlestrange#dracomalfoy#hogwarts#slytherin#sexybeast#rp#harrypotterrpgroup

A post shared by Lucius Malfoy (@luciusmalfoyyyy) on

– Svaka moja radnja bila je diktirana gorućom potrebom koja me je onemogućila da budem svesna, misleća i emotivna osoba. Ništa nije dopiralo do mene gotovo 20 godina – naveo je ovaj glumac.

Džejson se prvi put napio na zabavi kad je imao 12 godina, nakon čega je povraćao i razbio glavu o pločnik.

– Sve što sam mogao da pomislim je kako jedva čekam da ponovim sve to. Zašto? Nemam pojma. Geni? Vaspitanje? Astrološki znak? – zapitao se glumac dodajući da je samo znao da je sve vreme jurio tu čistu ekstatičnu radost koju je osećao te noći, nezavisno od svih tih strašnih posledica.

Džejson Ajzaks je, pored filmova o Hariju Poteru, glumio u ostvarenjima “Green Lantern”, “Petar Pan”, “Star Wars Rebels” i “Star Trek Discovery”.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

"Tomazo", "Posle oluje", "Na plaži Česil"... Novi filmovi na reportoaru MOJ OFF bioskopa

Next post

"Svi odlaze"... Beogradski Mister Akustik predstavio novi video singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *