Home»Muzika»Jazz»Nišvil doneo odluku… Festival ipak u dva formata – sada online, u septembru s publikom

Nišvil doneo odluku… Festival ipak u dva formata – sada online, u septembru s publikom

5
Shares
Pinterest Google+
Nišville/Photo: Arhiva Nisville jazz festivala
Nišville/Photo: Arhiva Nisville jazz festivala

Internacionalni džez festival Nišville 2020, održaće deo svojih programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta 2020 uživo u onlajn formatu.

Biće izvedeno više od 30 programa, koji uključuju pozorišne predstave: Nišville Jazz Teatar, filmske projekcije: Nišville Movie Summit, te likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

Na žalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u lajv prenosu Nišvil televizije putem OVOG LINKA.

O sadržaju i lokacijama predviđenog programa za lajv – striming realizaciju, predstavnici medija biće naknadno interno obavešteni. Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra 2020. godine ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance.

AJMO SVI NA MALTU… TAMO ĆE OVOG LETA BITI ČETIRI FESTIVALA, A “IMUNI” SU NA KORONU

Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišvil džez festival odložen sa decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada – celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021.

Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

Previous post

"Ne gledaj dole" je tek objavljeni video singl niških alternativaca Plastic Sunday

Next post

"Sound of Silence" svi vole, čak i jeleni...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *