Home»Muzika»DJ World»“DJ Snake – The Concert In Cinema“ u odabranim bioskopima od 27. avgusta

“DJ Snake – The Concert In Cinema“ u odabranim bioskopima od 27. avgusta

4
Shares
Pinterest Google+
DJ Snake/ Photo: Promo (Exit)
DJ Snake/ Photo: Promo (Exit)

DJ Snake, jedan od hedlajnera Exit festivala 2021. godine, rešio je da publici, željnoj njegovih nastupa, pruži alternatvno bioskopsko iskustvo koncerta.

Naime, 27. avgusta će u odabranim bioskopima, premijerno biti prikazan “DJ Snake – The Concert In Cinema“, snimak njegovog nastupa održanog u Francuskoj početkom ove godine, što će ujedno biti prvi masovni muzički događaj od kako je postepeno počelo ponovno otvaranje bioskopa širom sveta.

DJ Snake jedan je od pet najuspešnijih izvođača dance muzike po broju strimova na globalnom nivou, a sarađivao je sa najvećim svetskim zvezdama kao što su Džastin Biber, Cardi B, Selena Gomez i J. Balvin.

Trenutno je jedan od najtraženijih izvođača na svetu, a domaća publika će imati priliku da ga već sledećeg leta čuje uživo na Petrovaradinskoj tvrđavi, na proslavi dve decenije EXIT festivala, koja će se održati od 8. do 11. jula 2021. godine.

DJ Snake/ Photo: Promo (Exit)
DJ Snake/ Photo: Promo (Exit)

Nakon što je prethodnih godina pokorio svetsku scenu singlovima sa dijamantskim tiražima, krajem februara ove godine DJ Snake je održao neponovljiv performans u La Defense areni u Parizu, čime je postao prvi DJ koji je nastupao na tako velikoj lokaciji.

Više od dvadeset kamera zabeležilo je ovaj nezaboravni koncert sa spektakularnom scenografijom, kako bi na bioskopskom platnu bio verno prikazan i omogućio gledaocima pravo kinematografsko iskustvo, što je moguće sličnije iskustvu pravog koncerta.

Film će najpre biti premijerno prikazan u Francuskoj, kao i u pojedinim zemljama Evrope, 27. avgusta u 21:00 čas po lokalnom vremenu, dok bi na drugim teritorijama, uključujući i njegova primarna tržišta – Sjedinjene Američke Države, Indiju i Latinsku Ameriku, film trebalo da bude dostupan do kraja 2020.

Prodaja ulaznica je počela 2. jula, a one se prodaju postepeno u skladu sa zdravstvenim i bezbednosnim uslovima u svakoj zemlji. Fanovi DJ Snakea čije se države ne nalaze na listi onih u čijim bioskopima će ovaj film biti prikazan, mogu putem sajta www.djsnake.film zatražiti prikazivanje filma baš u njihovom bioskopu.

Previous post

"Glavom kroz zid" sa ukusom slobode i mirisom prošlih vremena... Uskoro nova knjiga Zorana Predina

Next post

Pero Lovšin (Pankrti): Jugoslavija je 80-ih imala jednu od najjačih rock scena na svetu... sada je, što bi rekli The Kinks - "Deadend Street"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *