Home»Muzika»Urednici Pitchforka prete smrću jer joj se novi album Tejlor Svift “ne sviđa dovoljno”

Urednici Pitchforka prete smrću jer joj se novi album Tejlor Svift “ne sviđa dovoljno”

5
Shares
Pinterest Google+
Tejlor Svift/Photo: facebook@TaylorSwift
Tejlor Svift/Photo: [email protected]

Fanovi Tejlor Svift prete smrću urednici muzičkog portala Pitchfork, zbog toga što, kako smatraju, nije dovoljno dobro ocenila njen novi album “Folklore”.

Džilijan Mejps, uradila je recenziju osmog studijskog albuma Tejlor Svift, i iako joj je dala pozitivne ocene, fanovi nisu zadovoljni, te su samo nekoliko sati nakon što je recenzija objavljena na društvenim mrežama postavili njen privatni broj telefona, adresu, fotografije, a potom su krenule da joj stižu i pretnje smrću.

Posesivni fanovi koji smatraju da ocena “8 od 10” zvezdica nije dovoljno dobra, zapretili su i da će spaliti kuću u kojoj ona živi, kao i da je ružna, zla, iskompleksirana žena koja se, kako kažu, nije dovoljno potrudila da razume sve skrivene poruke albuma.

Mejps je prijavila policiji i da je tokom noći dobijala uznemirujuće pozive, te da su joj fanovi Tejlor Svift poručili da “više nikada neće moći da spava mirno”.

– Dobila sam mnogo poruka i mejlova u kojima se o meni govori kao o zloj, debeloj ženi koja je ljubomorna na Tejlor Svift. Pisali su da treba da umrem. Ovo nije prvi put da dobijam ovakve poruke od zaluđenika pop zvezdama, ali mislim da je stvarno previše, pogotovo jer sam pohvalila njen novi album – izjavila je Mejps.

Džilijan Mejps/Photo: LinkedIn.com
Džilijan Mejps/Photo: LinkedIn.com

Mejps je nakon toga zaključala svoje društvene mreže.

Recenziju koju je koju je Džilijan Mejpls napisala možete da prioćitate OVDE.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

The Killers se oglasili posle informacija o silovanju na njihovoj turneji: Želimo da se svi koji rade s nama osećaju sigurno

Next post

Dok jednom ne smrkne... Džejms Korden uzima posao Elen Dedženeris

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *