The Killers se oglasili posle informacija o silovanju na njihovoj turneji: Želimo da se svi koji rade s nama osećaju sigurno

0
100
Oglasi
The Killers/Photo: printscreen
The Killers/Photo: printscreen

Bend The Killers objavio je da će nadleži organi sprovesti detaljnu istragu bivših članova kreativnog tima benda, zbog navodnih optužbi za silovanje koji su se tokom proteklih dana pojavili na internetu.

Naime, nekadašnja direktorka zvuka navela je na Tviteru da je jedna žena, inače članica tima koji je radio za pomenuti bend, drogirana i silovana tokom njihove turneje u SAD 2009. godine. Direktorka zvuka koja se na Twitteru zove Chez Cherrie objavila je na društvenim mrežama da se kaje jer nije pomogla svojoj koleginici onda kada je smatrala da treba.

– Bili smo na pola turneje u SAD. Jedne večeri smo se spremali za koncert, stvari su funkcionisale tako što je devojka koja je radila u šminkernici putem radija pozivala članove plesne grupe, kreativnog tima i slično da jedan po jedan dolaze u šminkernicu koja se nalazila u bloku B, a mi smo se nalazili u bloku A – započela je ona svoju priču, a potom dodala:

– Sve je funkcionisalo normalno, ali je u jednom trenutku dođao momak iz obezbeđenja i usplahireno je krenuo da govori da se devojka ne oseća dobro, kao i da je trenutno bez svesti, potpuno gola.

Chez Cherrie se prisetila stravičnog momenta, navodeći da nikada neće zaboraviti jaku bol koju je osetila u grudima nakon što joj je obezbeđenje saopštilo šta se dogodilo.

– Momci iz plesne grupe su se smejali i negirali su da su bilo šta loše učinili, a ja znam da nisam preduzela sve što je bilo potrebno. Nikada sebi neću oprostiti jer nisam pomogla toj devojci – dodala je ona.

Iako su se ovakve tvrdnje pojavile još tokom 2018. godine, ime benda nikada nije bilo povezano sa ovim slučajem, sve do pre nekoliko dana, kada je ista direktorka zvuka ponovo ripostovala svoj tvit.

THE KILLERS OBJAVILI SPOT ZA “MY OWN SOUL’S WARNING”… NOVI ALBUM STIŽE U AVGUSTU

Ona je takođe navela da niko od članova benda nije umešan u ovaj slučaj, kao i da su se oni nalazili u potpuno drugom kompleksu.

Bend The Killers ali i njihov menadžment, izdao je zvanično saopštenje za američke medije, navodeći da su slučaj prijavili nadležnim organima, te da će učiniti sve u svojoj moći da se slučaj ispita do kraja.

– Tim koji je tada radio sa bendom više ne radi, ali to ne menja činjenicu da nas svaka tvrdnja o seksualnom zlostavljanju duboko uznemirava. Želimo da se svi koji rade sa nama osećaju sigurno – rekli su iz menadžmenta.

E OVAKO JE TO MOGLO DA ZVUČI… DA SU BLINK-182 SVIRALI NAJVEĆI HIT KILLERSA

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime