Home»Muzika»Spremna za novi početak… Bili Ajliš predstavila novi singl “My future” i animirani spot

Spremna za novi početak… Bili Ajliš predstavila novi singl “My future” i animirani spot

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajliš/Photo: printscreen
Bili Ajliš/Photo: printscreen

Pošto se debitantskim albumom “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” dokazala kao jedan od najvećih muzičkih fenomena decenije i osvojila pet nagrada Grammy, 18-godišnja Bili Ajliš nastavlja s predstavljanjem novog muzičkog materijala.

Posle odlično prihvaćenih “everything i wanted”, i “No Time To Die”, naslovne pesmu novog James Bond filma, od danas je za slušanje dostupan i njen potpuno novi singl “my future”.

– Ovu pesmu smo napisali na samom početku karantima. U tom periodu sam vreme provodila radeći na sebi, osećala sam se vrlo optimistično i uzbuđeno pa je i pesma bila odraz toga. U međuvremenu je dobila neko novo značenje u kontekstu onog što se trenutno događa u svetu. Nadam se da će svatko u njoj pronaći neko posebno značenje – otkrila je Bili.

MALA UME BIZNIS… BILI AJLIŠ U SARADNJI SA TAKAŠIJEM MURAKAMIJEM LANSIRALA KOLEKCIJU JEFTINIH MAJICA

Bili je pesmu napisala i snimila u Los Anđŕelesu, a za produkciju je zaslužan njen brat Fineas. Za “my future” je predstavljen i animirani video, koji je kreirao australijski umetnik Endrju Onorato (Childish Gambino, Matt Corby).

Neposredno pre nego se dogodio lockdown, Bili je krenula na svoju globalnu turneju “Where Do We Go?”, čiji su datumi bili odloženi posle nekoliko koncerata. Muzičarka je posle povratka u Los Anđeles pronašla potrebno vreme i prostor za razmišljanje o budućnosti koja je očekuje, a upravo je “my future” znak početka novog poglavlja u njenoj karijeri.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Poslednji pravi beogradski magup... Sve je mogao, osim da radi od 9 do 5

Next post

Kori Tejlor sa dva singa najavio solo album,  nazvan, naravno - "CMFT"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *