Home»Muzika»Sepultura, Laibach, Metronomy, Marki Ramon, Thundermother, Goblini… Prva potvrđena imena Exita 2021

Sepultura, Laibach, Metronomy, Marki Ramon, Thundermother, Goblini… Prva potvrđena imena Exita 2021

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Obeležavanje dve decenije Exita pomereno je za sledeće leto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. jula 2021. godine na Petrovaradinsku tvrđavu, kako kažu organizatori, stižu neke od najvećih svetskih zvezda.

Metronomy/ Photo: Promo (Exit)
Metronomy/ Photo: Promo (Exit)

Na listi prvih objavljenih izvođača za izdanje EXIT festivala 2021. godine nalazi se i jedan od vodećih britanskih indi-rok bendova – Metronomy.

Od osnivanja išli su na turneje sa bendovima kao što je Coldplay, dok je njihov današnji zvezdani status proistekao iz plesnog rok zvuka po kojem su uvek pomalo bili ispred vremena.

Marki Ramon/ Photo: Demofest
Marki Ramon/ Photo: Demofest

Svoj nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi potvrdio je i dobitnik Gremi nagrade za životno delo i dugogodišnji član velikih Ramonesa – Marki Ramon.

Sepultura./Photo: Exit
Sepultura./Photo: Exit

U Novom Sadu 2021. stužu i legendarni brazilski thrash metal veterani Sepultura, grupa koja iza sebe ima rifove koji su obeležili istoriju metala, ali i rok muzike u celini.

Za “tvrđi” zvuk pobrinuće se i švedske hard rok heroine Thundermother, a slušaćemo i najveći slovenački bend svih vremena – Laibach.

Laibach/ Photo: AleX
Laibach/ Photo: AleX

Među prvim objavljenim imenima Exita 2021 nalaze se David Guetta, Snake, Tyga kao i superzvezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejcha.

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji.

Goblini/ Photo: AleX
Goblini/ Photo: AleX

Sjajnoj postavci Exit izvođača pridružiće se i ekipa domaćih i regionalnih muzičara koju predvode pank heroji Goblini, jedan od najkvalitetnijih pop artista našeg podneblja Massimo, kao i predstavnici elektronske scene – Coeus, Layzie, After Affair b2b Kristijan Molnar, Reblok, Runy, Lag, Marko Nastić, Space Motion, Ilija Djoković i Insolate.

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona.

Dejvid Geta/ Photo: Promo (Exit)
Dejvid Geta/ Photo: Promo (Exit)

Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% po ceni od 6.490 dinara u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne.

Svi koji žele da nabave povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cena važiti samo do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha.

Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za Exit.

Ulaznice za Exit možete da nabavite preko zvanične stranice festivala kao i putem prodajne mreže GigsTix.

Previous post

"We Are Chaos"... Stigao novi singl Merilina Mensona

Next post

Hrvatski muzičar Rajko Dujmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *