Home»Fun»Novi Mandrak stiže na jesen i – biće žena…

Novi Mandrak stiže na jesen i – biće žena…

4
Shares
Pinterest Google+
Mandrake the Magician: Mandrakes Legacy
Mandrake the Magician: Mandrakes Legacy

Novo izdanje stripa “Mandrak” izlazi 28. oktobra ove godine, a ovoga puta Mandrak će biti žena, a njeno ime će biti Mendi.

Strip je napisala Erika Šhulc, a dizajnirali su ga Dijego Giribaldi, Huan Pablo Masa i Mončo Bunge. Strip će objaviti King Features u saradnji sa Red 5 Comics i StoneBot Studios, piše Strip blog.

Strip o Mandraku je prvobitno predstavljen u američkim novinama u junu 1934. godine, gde smo videli jednog od prvih kostimiranih junaka sa supermoćima koji se bore protiv zlikovaca.

Mandrake the Magician
Mandrake the Magician

Mandrak se na strip sceni poslednji put našao 2013. godine u okviru serijala koji je objavljivala izdavačka kuća Dynamite Entertainment.

Tačan naziv stripa će biti “Mandrake the Magician: Mandrake’s Legacy”, a serijal će se fokusirati na 17-godišnju devojčicu Mendi Paz koja izučava veštine čarobnjaka i mašta da će jednog dana biti kao legendarni Mandrak.

Ona sumnja da su njene magične moći povezane sa misterioznim porodičnim stablom, dok njena majka od nje krije mnoge tajne. Dok uči da ovlada čarobnjačkim veštinama, Mendi se suočava sa svakodnevnim problemima tinejdžerskog života.

Previous post

Oldtajmeri gledali film o sebi... a svi drugi gledali njih više nego film (fotoreportaža)

Next post

Instagram cenzurisao Madonu... Širila lažne vesti o vakcini za koronu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *