Home»Kult»Del Boj se vratio na radno mesto… Da li možete da pogodite šta sada “valja” u Južnom Bristolu?

Del Boj se vratio na radno mesto… Da li možete da pogodite šta sada “valja” u Južnom Bristolu?

4
Shares
Pinterest Google+
Only Fools and Horses/Photo: printscreen
Only Fools and Horses/Photo: printscreen

Trgovac Del Boj Troter iz nekadašnje svetski popularne TV serije “Mućke”, vratio se na svoje staro mesto u Južnom Bristolu, prodajući maske sa svojim upečatljivim koferom i štandom.

Zapravo, govorimo o muralu, a pojavio se na zidu nasuprot Vajtmid kuće, zgradi koja je u seriji preimenovana u Kuća Nelsona Mandele.

 

Dok je ovaj BBC sitkom bio sniman u Pekamu, skoro sve scene napolju su snimane u Bristolu.

Na muralu, Del Boj je prikazan u svojoj prepoznatljivoj pozi, s rukama u džepovima, spreman za brzi beg ako se pojavi legalna konkurencija ili policija.

Mural je oslikao street art umetnik DIFF, u petak, 24. jula, istog dana kad je određeni broj maski napravljen u unutrašnjosti pojedinih javnih prostora, pa je Del Bojev kofer pun maski za „cenkanje“.

– Ovo je tipični Troter, koji nikad ne propušta priliku da zaradi. Ako ste zaboravili masku kad ste izašli iz kuće, uvek možete svratiti do Ulice Danford, preko puta “kuće Nelsona Mandele“. Siguran sam da će vas Del Boj opremiti – kaže umetnik DIFF.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Šta se ustvari dešava sa Britni Spirs? Kako i zašto ne sme da se uda, glasa na izborima, ima decu, troši svoj novac, vozi automobil...

Next post

Posle 36 godina... "Beograd" i "Skamenjen" Električnog orgazma dobili neobične lyric spotove

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *