Home»Muzika»Homeland»“Severina” Mimo Protokola… Beogradski bend predstavio prvi singl sa novog albuma

“Severina” Mimo Protokola… Beogradski bend predstavio prvi singl sa novog albuma

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Beogradski pank/rok bend Mimo Protokola objavio je video singl “Severina” sa predstojećeg studijskog albuma “100 svetlosnih godina”.

– Kada smo okačili prvu sliku na Instagram, odnosno artwork singla, naišli smo na pomešane reakcije fanova Severine u inbox benda i na story, od kojih su neki podržavali, verovatno misleći da se radi o novoj pesmi pevačice, dok su drugi bacili hejt shvativši da se radi o bendu čija se (navodno ne-preterano-reprezentativna) pesma zove (sasvim slučajno?) kao ona. Pretpostavljam da su se nakon međusobnog konsultovanja, na kraju ipak svi njeni fanovi okrenuli na hejt, jer su dotične slike uklonjene sa njihovih stranica. Mada, ako su pravi diehard fanovi, treba da poštuju svaki segment njenog života. Nema ništa loše u tome. A mi ih svakako sve volimo, jer – ko peva, zlo ne misli – kažu članovi benda.

Mimo protokola/ Photo: AleX
Mimo protokola/ Photo: AleX

Album “100 svetlosnih godina” sniman je u Nineteen Sound Production studiju na Novom Beogradu, pod budnim uhom Nebojše Radovanovića (Sink, Mimo Protokola), a biće objavljen za izdavačku kuću Kontra.  Na novom izdanju naći će se 12 pesama, a snimanje spota za naslovnu numeru očekuje se polovinom avgusta.

Mimo Protokola su: Dušan Popović (gitara, vokal), Nebojša Radovanović (bas, preteći vokal) i Nenad Crnoseljanski (bubnjevi).

Previous post

Krisi Hajnd: Kako sam (i zašto) spojila punk, R&B i Boba Dilana

Next post

"Život je roman"... Uskoro nova knjiga Gijoma Musoa u domaćim knjižarama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *