“Mi nismo anđeli”, “Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom”, “Le man 66: Slavna 24 sata”… ove nedelje u Drive in bioskopu na Adi

0
46
Mi nismo anđeli/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Mi nismo anđeli/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Da Holivud u Beogradu živi kroz vremeplov bioskopa na Adi, dokazuju brojni automobii koji  od četvrtka do nedelje predstavljaju najudobniji i trenutno najbezbedniji vid “filmske relaksacije” van naših domova.

Filmsku nedelju koja je pred nama obeležiće komedija Srđana Dragojevića iz 1992. godine “Mi nismo anđeli”, koja će biti prikazana u petak 31. jula u 21:00 čas.

Komedija sa elementima romantične sage ostala je upamćena po veoma originalnom scenariju i ulogama Nikole Kojo (Nikola), Milene Pavlović (Marina), Uroša Đurića (Anđeo), Srđana Todorovića (Đavo), Branke Katić, Sonje Savić, Bogdana Diklića, Mikija Manojlovića, Vesne Trivalić…

Dvadesetogodišnji apsolvent književnosti Nikola ima dva probmela: redovnu jutarnju amneziju i mamurluk i buđenje u krevetima nepoznatih devojaka. Njegove nevolje počinju kada se u njegov život umešaju trudnoća i ljubav.

Le Man 66: Slavna 24 sata/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Le Man 66: Slavna 24 sata/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Publika će imati priliku da u danima pre toga, najpre 29. jula pogleda dvostrukog Oskarovca, automobilsku avanturu “Le man 66: Slavna 24 sata” sa Met Dejmonom i Kristijanom Bejlom kao glavim protagonistima filma, a projekciju će upriličiti oko 50-ak oldtajmera.

U četvrtak, 30. jula na reportoaru bioskopa na Adi biće čuvena misterija Dejvida Linča iz 1992. godine – “Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom”.

Podsetićemo se poslednjih sedam dana života sedamnaestogodišnje Lore Palmer koju je tumačila Šeril Li i zapleta oko misterije njenog ubistva, ali i istrage oko ubistva Tereze Banks.

Dvostruko ubistvo u izmišljenom gradiću države Vašington važi i za film sa elementima horora zbog zastrašujuće tematike, a svrstava se i u redove drama.

Glumica Šeril Li još tada podelila je sa medijima svoje oduševljenje zbog filma, jer je kako je naglasila “jedva dočekala da glumi živu Loru Palmer”.

Vikend je rezervisan za filmska ostvarenja novije produkcije, pa će se u subotu, 1. avgusta biti prikazana naučno-fantastična avantura “Kapetan Marvel”  iz 2019. godine,  dok će nedelja 2. avgust biti rezervisana za porodice koje će moći da pod vedrim nebom uživaju uz avanturu “Kralj lavova”.

Podsetimo, bioskop na otvorenom je  počeo sa naplatom karata za filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank dvorane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime