Home»Muzika»Homeland»Olglasio se EXIT: Firma pod stečajem nema nikakve veze s festivalom! Jači smo nego ikad, spremamo se za 2021.

Olglasio se EXIT: Firma pod stečajem nema nikakve veze s festivalom! Jači smo nego ikad, spremamo se za 2021.

4
Shares
Pinterest Google+

Oragnizatori Exita poslali su saopštenje medijima, koje prenosimo u celosti:

Povodom oglasa u listu Danas u kome je objavljen stečajni postupak privrednog društva The State of EXIT doo Novi Sad i povodom medijskih objava u vezi sa tim, ističemo da navedeno privredno društvo nema nikakve veze sa EXIT festivalom.

U pitanju je privredno društvo koje je u blokadi već šest godina i koje je kreirano 2005. godine sa ciljem da iz menadžmenta festivala isključi njegovog osnivača Dušana Kovačevića. Takav način upravljanja je zamalo doveo do gašenja festivala 2012. godine, kada je EXIT zapao u milionske dugove sa najmanjom posetom u njegovoj istoriji. U tom trenutku se Dušan Kovačević vraća na čelo Exita i od tada festival vraća poverenje publike i osvaja čak dve evropske šampionske titule i brojna druga priznanja.

EXIT je uprkos ogromnim izazovima izazvanim pandemijom jači nego ikad, te će uskoro javnost obradovati novim datumima i prvim izvođačima za 2021. godinu.

PREDUZEĆE THE STATE OF EXIT D.O.O. U STEČAJU ZBOG DUGA… IZNOS BLOKADE 6.679.965,28 DINARA

Previous post

Lomljenje Metalom Open Air i Wacken Metal Battle 24. juna 2021. u Osjeku

Next post

Preminuo glumac Džon Sakson, naša publika ga najbolje pamti kao suparnika Brusa Lija iz filma "U zmajevom gnezdu"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *