Andrea Bočeli darovao još jedan online koncert… Ako niste slušali uživo – sada možete

0
27
Andrea Bočeli/Photo: YouTube printscreen
Andrea Bočeli/Photo: YouTube printscreen

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održao je koncert bez publike pod sloganom “Čekajući misteriju lepote 2021”, koji je direktno prenošen 26. jula od 19 časova na njegovom Jutjub kanalu.

Maestro Bočeli je ovoga puta nastupio iz “Teatro del silencia”, amfiteatra koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradnu Lajatiko.

“‘Teatro del silencio’ mašta i nada se da će 2021. godine dočekati desetine hiljada gledalaca. Njegovo divno gledalište je već puno raznobojnih zastava iz celog sveta“, stoji na Bočelijevoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

BOČELI SVETU DAO NADU.. KONCERT “MUSIC FOR HOPE” SADA DOSTUPAN I NA SVIM PLATFORMAMA

Lajatiko je svake godine domaćin “Teatra del silencio”, događaja koji je promovisao Bočeli i čije je ovogodišnje izdanje, zbog pandemije, odloženo za narednu godinu od 22. do 24. jula.

Tenor je otpevao pet pesama. Nastupio je uz klavirsku pratnju Karla Berninija, a pridružila mu se i sopran Alehandra Marianeli i umetnica Britani O’Konor.

Slavni tenor je izveo 12. aprila Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo koji je preko Jutjub kanala videlo oko 24 miliona ljudi. Ovaj koncert je bio simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od covida 19.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime