Home»Muzika»Čudna mala pesma… Ozijeva ćerka Ejmi objavila singl “Shared Something With the Night”

Čudna mala pesma… Ozijeva ćerka Ejmi objavila singl “Shared Something With the Night”

4
Shares
Pinterest Google+
Ejmi Ozborn/Photo: YouTube printscreen
Ejmi Ozborn/Photo: YouTube printscreen

Ejmi Ozborn, najstarija ćerka Ozija i Šeron Ozborn, objavila je novi singl pod nazivom “Shared Something With the Night” sa svog predstojećeg albuma “Vacare Adamare”.

– Pesma je poput uspavanke “My Bloody Valentine” za romantične duše koje ne mogu da spavaju noću – rekla je Ejmi za Rolling Stone. – Napisala sam to dok sam živela u Njujorku i osećala se prilično sama i izgubljena. Nisam se u potpunosti povezala s tim ko sam zaista i šta to sve znači.  Morala sam da utvrdim svoju sopstvenu vrednost. Ova čudna mala pesma tada je bila odjek mnogih neprijatnosti.

Snimajući pod imenom ARO (njeni inicijali), Ozbornova se prvi put pojavila na radaru 2015. godine kada je objavljen njen debitantski singl “Raining Gold”, a od tada je objavila još nekoliko singlova. Radila je na “Shared Something With Night” s Džonom Dragonetijem, koji je osmislio glavnu muzičku temu, koja je zauzvrat inspirisala stihove.

Dodala je da će “Vacare Adamare”, umesto da ima tradicionalni datum izlaska, izaći pesmu po pesmu, s video zapisima za svaku od njih. Planira da se u njima predstavi i kao glumica, a mnogo razmišlja i o načinu predstvljanja na pozornici.

– Želim da na koncertu imate osećaj kao da se vozite na ukletom ljetnikovcu do Diznilenda, s malim Studijom 54, daškom vodvilja i puno Blade Runnera – rekla je. – To će biti sablasno i poetično s nekim neonskim i hipnotičkim laserskim svetlima i to će vam zarobiti sva čula.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Miki Rork pretio Robertu de Niru... "Da ti nešto kažem, ti veliki je***i pljačjivko..."

Next post

Peti Smit trebalo je da zameni Dejvida Li Rota u Van Halenu... Dve stvari su sprečile da se ovo desi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *