Bočeli je večeras online… Koncert slavnog tenora od 19 časova na njegovom YouTube kanalu

0
59
Andrea Bočeli/Photo: facebook@andreabocelli
Andrea Bočeli/Photo: facebook@andreabocelli

 

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom “Čekajući Misteriju lepote 2021”, koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom Jutjub kanalu.

Ovoga puta izvodiće ga iz “Teatro del silenzio”, amfiteatra koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradnu Lajatiko, a možete ga pratiti ovde.

Tenor će otpevati pet pesama, pratiće ga klavir Karla Berninija, sopran Alešandra Marianelli i umetnica Britani O’Konor.

Lajatiko je svake godine domaćin “Teatra del Silenzio”, događaja koji je promovisao Bočeli i čije je izdanje 2020. zbog pandemije odloženo za narednu godinu od 22. do 24. jula.

BOČELI DONIRAO KRVNU PLAZMU: DA, IMAO SAM KORONU, ALI ĆUTAO SAM O TOME DA NE BIH PODGREVAO PANIKU…

“Teatro del Silenzio” živi u mašti i u nadi da desetine hiljada gledalaca čeka 2021. Njegovo divno gledalište je već ovde, u raznobojnim zastavama sveta”, napisano je na Bočelijevoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Slavni tenor je izveo 12. aprila Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo koji je preko Jutjub kanala videlo oko 24 miliona ljudi. Ovaj koncert je bio simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od Covida-19.

Podsetimo se i njegovog sjajnog nastupa u Milanu;

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime