Home»Muzika»Ukrajinci našli rešenje za žive svirke… “Vertikalni koncerti” su budućnost, evo kako to izgleda

Ukrajinci našli rešenje za žive svirke… “Vertikalni koncerti” su budućnost, evo kako to izgleda

5
Shares
Pinterest Google+
O.Torvald/Photo: printscreen
O.Torvald/Photo: printscreen

Videozapis na društvenim mrežama zabeležen je na jednom od prvih “vertikalnih koncerata” na svetu”. Snimak dolazi sa nastupa ukrajinske rock grupe O.Torvald, gde su svirali na krovu, tačno nasuprot hotela Bratislava u Kijevu, u Ukrajini. Publika je bila sastavljena od ljudi koji su stajali na balkonima soba u hotelu. I dok svetom caruju livestreamovi, Ukrajinci su izgleda našli rešenje za “prave” koncerte.

“Vertikalni koncert” O.Torvalda, koji se održan prošle nedelje, bio je treći u hotelskoj “vertikalnoj koncertnoj inicijativi”. 7. juna Green Grey bio je prvi koji je pokušao takav podvig, a usledio je hip-hop atrakcija TNMK-a 4. jula. Sada, uz još jedan uspešan inovativni koncert, hotel u Bratislavi zakazao je još dva nastupa – Pianoboy 8. avgusta i Scriaban 15. avgusta.

U hotelu se fanovi prijave na recepciji i dobiju ključeve soba, baš kao i za redovni boravak. Bendovi potom sviraju na pozornicu na krovu zgrade prekoputa, okrenuti prema balkonima prepunim uzbuđenih obožavalaca.

Pre nastupa, O.Torvald je održao konferenciju za novinare na kojoj je frontmen Zenija Hajlih izrazio uzbuđenje zbog prvog koncerta uživo u nekoliko meseci, navodeći da su internet koncerti “poput seksa s gumenom lutkom”.

Dakle, samo treba pronaći odgovarajuću lokaciju, i to je to. Pogledajte kako je bilo u Kijevu:

Previous post

Ćerka Eni Lenoks snimila singl "Back At Wrong"... Mama je, naravno, koproducent

Next post

Bili Ajdol i Brajan Feri odbili su ovu pesmu - kakva greška. Jedan od njih se pokajao, ali kasno...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *