Home»Life Story»Samo je žena kao što je ona išla uz čoveka kao što je on… Iman i Dejvid, od “blind datea” do ljubavi za sva vremena

Samo je žena kao što je ona išla uz čoveka kao što je on… Iman i Dejvid, od “blind datea” do ljubavi za sva vremena

4
Shares
Pinterest Google+
Iman i Dejvid Bouvi/Photo: facebook@iman
Iman i Dejvid Bouvi/Photo: [email protected]

Iman Bouvi, udovica slavnog muzičara Dejvida Bouvija, danas slavi 65. rođendan. Uspešna mankenka je sa umetnikom provela 25 godina zajedničkog života, a mnogi su govorili da je među njima postojala kosmička povezanost, prenosi Index.

Slavni muzičar upoznao je Iman na sastanku “na slepo” koji je dogovorio njihov zajednički frizer. Pre lepotice somalijskog porekla imao je prolazne avanture s brojnim slavnim lepoticama među kojima su bile Elizabet Tejlor, Bjanka Džeger, Tina Tarner, Melisa Harli… Ali, sa Iman je bila ljubav na prvi pogled koja je potrajala više od dve decenije.

Odmah se zaljubio, ali ona ga je odbijala jer se upravo bila rastala. Ipak, na kraju je pala na njegov šarm.

– Nije mi bilo ni na kraj pameti da se udam za rock-zvezdu, ali Dejvid me naterao da promenim mišljenje – rekla je Iman koja se udala za Bouvija 4. aprila 1992. godine. Iman je uvek govorila kako je Bouvi jako duhovit i radoznao, a opisala ga je i kao svog zaštitnika.

– Iste večeri kad sam je video, počeo sam da smišljam imena našoj deci – priznao je muzičar o svojoj ljubavi.

Slavni umetnik bio je pravi zavodnik, ali Iman je držao kao “kap vode na dlanu”. Nedugo nakon što su se upoznali, odveo je u Pariz.

– Kad sam ušla u hotelsku sobu, bila je prepuna mog omiljenog cveća – gardenija, a na stolu me dočekala Dejvidova poruka. Kad sam se vratila u Los Anđeles, dočekalo me novo iznenađenje. Otvorila su se avionska vrata, a tamo je bila gomila fotografa koji su nekog slikali. U sredini svega toga stajao je Dejvid sa cvećem u ruci i smejao se od uva do uva. Nije ga bilo briga što će svi saznati. To me oduševilo – ispričala je u jednom intervjuu slavna manekenka.

Na privatnom krstarenju rekom Senom u Parizu, Dejvid je zapevao “April in Paris” Doris Dej i tada je zaprosio. Imali su dva venčanja, jedno opštinsko u Švajcarskoj, a onda su sve ponovili u crkvi u Firenci. Venčani kum bio im je Dankan, Dejvidov sin iz prvog braka.

Iako muzičara više nema, iza njega ostaje njegova muzika i priča o velikoj ljubavi.

– Ako mislite da je brak rok zvezde i supermodela nešto najbolje na svetu, ja samo mogu reći da jeste – rekao je jednom prilikom on, a Iman je otkrila tajnu njihovog uspešnog braka.

– Za uspešan brak morate puno da razgovarate i da se zabavljate kad ste zajedno. Mi uvek planiramo da slobodno vreme provedemo zajedno. To je najvažnije – iskrena je bila Iman.

HL/Izvor: index.hr

Previous post

Misterija 6. sezone "Peaky Blindersa"... evo šta se do sada zna

Next post

Preminuo legendarni Piter Grin, jedan od osnivača Fleetwood Maca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *