Home»Fun»Kad Donald Tramp “peva” Maidene… Ovakvu verziju “Run To The Hills” još niste čuli

Kad Donald Tramp “peva” Maidene… Ovakvu verziju “Run To The Hills” još niste čuli

4
Shares
Pinterest Google+
Donald Tramp/Photo: YouTube printscreen
Donald Tramp/Photo: YouTube printscreen

Donald Tramp, aktuelni predsednik SAD, odavno važi za jednog od najomraženijih političara u industriji zabave. Ne samo da ga velike svetske zvezde šikaniraju, vređaju i omalovažavju na svakom koraku – mnogi se slažu da za to postoje dobri razlozi – već i fanovi pevačica i pevača prave montirane klipove u kojima se šale na njegov račun.

Jutjuber po imenu Lars von Retriever  editovao je video klip u kome je Trampove reči pretvorio u pevušenje pesme “Run To The Hills” čuvenog benda Iron Maiden. Ovaj klip dolazi nakon već nekoliko objavljenih video snimaka koji pripadaju serijalu “Metal Tramp”.

Međutim, interesantno je da se slične stvari dešavaju već godinama unazad, te da ovo nije izolovani slučaj, ili izolovani serijal u kome predsednik SAD “pevuši” čuvene hitove velikih izvođača.

Pre nekoliko godina, pojavila se obrada planetarnog hita “Havana” pevačice Kamile Kabeljo – a novi autor je baš Donald Tramp.

Miks reči koje je on izgovarao tokom predizborne kampanje 2016. godine spojeni su u jedan video kako bi se dobila iluzija da tramp peva stihove pomenute numere.

Postoji i obrada velikoh hita tinejdž zvezde Bili Ajliš. Svim video klipovima zajednička je jedna stvar – Donald Tramp koji stoji za govornicom i izgovara, kako kažu ostrašćeni fanovi pop zvezda, potpune budalaštine.

Pesma “Bad guy” pomenute umetnice ipak se razlikuje od svih ostalih – Tramp u ovom videu izgovara reči pesme navodeći da je on “loš momak”, što se onima koji ga ne vole naročito dopada.

Previous post

 Ako su ovo koncerti budućnosti, Nik Kejv je svima dao domaći zadatak...

Next post

Bajagina "treća sreća"... Koncert u Šibeniku 21. avgusta, promenjena lokacija i vizuelni identitet

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *